ZDENKO KOLAR PRIPREMA PRVI SOLO ALBUM Pesme ljudima liče na hitove IDOLA! Od pevanja sam dobio upalu grla
Foto: Nebojša Mandić

hrbar

ZDENKO KOLAR PRIPREMA PRVI SOLO ALBUM Pesme ljudima liče na hitove IDOLA! Od pevanja sam dobio upalu grla

Pop kultura -

Basista Zdenko Kolar, član nekadašnje kultne novotalasne grupe Idoli, namerava ove godine da objavi svoj prvi samostalni, autorski album, na kom će i zapevati, u pratnji benda Medžik buš.

- Tačno je, rešio sam pod stare dane da izađem u javnost s pesmama koje čuvam u sebi, koje sam zabeležio na nekim kasetofonima pre četrdesetak godina - rekao je Kolar agenciji Tanjug.

Vlada Divljan
foto: Vladimir Šporčić

Basista kultnih Idola, potom pratećih bendova Vlade Divljana, a od sredine osamdesetih bluz benda Zona B, kaže da će se zasad neimenovani album verovatno pojaviti pod firmom Zdenko Kolar i Medžik buš.

- Na albumu se pojavljujem kao autor, imam nekih sedam-osam pesama, ali sticajem okolnosti, singl "Savršen par" ide kao prva. Dobro je zazvučala, mnogo ljudi mi je reklo da podseća na Idole. Pevao sam je u studiju sat i po i dobio upalu grla, pošto ipak nisam pevač. Sad svaki dan vežbam u kupatilu posle tuširanja - našalio se Kolar.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

ČETIRI DECENIJE ELEKTRIČNOG ORGAZMA! Gile: Čovek mora da pristaje na dogovor, i PAKET ARANŽMAN je bio kompromis (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track