DAMIANO DAVID VIŠE NE IZLEDA OVAKO: Muzičar napravio OGROMNU promenu! Obožavateljke kažu da im je sada još PRIVLAČNIJI! (FOTO)
Foto: Profimedia

fanovi oduševljeni

DAMIANO DAVID VIŠE NE IZLEDA OVAKO: Muzičar napravio OGROMNU promenu! Obožavateljke kažu da im je sada još PRIVLAČNIJI! (FOTO)

Pop kultura -

Frontmen benda "Maneskin", Damijano David, promenio je frizuru i ošišao svoju prepoznatljivo dugu kosu, a mnogi misle da sada izgleda još bolje

Mladi umetnik opčinio je milione ljudi širom sveta, obožavatelji prate se svaki njegov korak, a slobodno možemo reći da je svojim nesvakidašnjim izdanjima pomerio modne granice

Damijano David
foto: Profimedia

Prepoznatljiv po dugim uvojcima i ekscentričnom stilu oblačenja, sada je iznenadio sve drastičnom promenom. Naime, Damiano je skratio kosu i sada ima jednu od popularnijih frizura ovog leta, takozvanu "fudbalerku", koju su ove sezone ponele brojne slavne ličnosti poput Majli Sarus, Rijane, ali i mnogih drugih.

Svojom novom frizurom muzičar se pohvalio na Instagramu, a in ovog puta komentari nisu izostali.

Šta vi mislite, koje izdanje Damijana Davida vam se više dopada?

Damijano David
foto: Printscreen/Instagram/ykaaar

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:02

UČESTVOVALA JE U OPERACIJI TRIJUMF, A POTOM POTPUNO NESTALA: Sada se vratila na scenu, a nedavno suočila sa velikim gubitkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track