ZVEZDE GRUPE MANESKIN KAO DECA: Da li možete da prepoznate Damijana? Evo kako je MILJENIK ŽENA izgledao kao mali! (FOTO)
Foto: Profimedia

simpatičan potez

ZVEZDE GRUPE MANESKIN KAO DECA: Da li možete da prepoznate Damijana? Evo kako je MILJENIK ŽENA izgledao kao mali! (FOTO)

Pop kultura -

Nakon što su pobedili na Evroviziji, grupa "Maneskin" je u žiži javnosti i ceo svet se trudi da sazna što više o mladim muzučkim zvezdama. Naime, oni su uspeli da se popnu na svetski vrh muzičke lestvice.

Bend "Maneskin" popeo se na sam vrh jedne od najslušanijih muzičkih platformi na Internetu i tim povodom na zvaničnom Instagram profilu grupe, podelili su fotografije svih članova kada su bili deca uz dirljiv opis.

- Ova deca upravo su dospela na prvo mesto na globalnoj muzičkoj lestvici – napisali su oni u opisu fotografije.

Objava j vrlo brzo sakupla preko 1,7 miliona lajkova i više od 11 hiljada komentara, a najšečći se donose na frontmena, Damjana, miljenika ženske populacije, koga su obožavateljke jedva prepoznale. A da li ga vi prepoznajete?

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:14

POBOGU, ŽENO, ŠTA JE TO NA TEBI? Sandru Afriku URNIŠU na INSTAGRAMU zbog VRELOG IZDANJA sa JAHTE: Pevačica snimkom USIJALA mreže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track