AUSTRALIJANCI SNIMILI CEO FILM SA SRPSKIM GLUMCIMA! Uloge dobili Marija Bergam, Zoran Pajić, Bule Goncić, Ana Sofrenović...
Foto: Damir Dervišagić, Tamara Trajković, Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Stefan Jokić, Nemanja Nikolić

Neočekivano

AUSTRALIJANCI SNIMILI CEO FILM SA SRPSKIM GLUMCIMA! Uloge dobili Marija Bergam, Zoran Pajić, Bule Goncić, Ana Sofrenović...

Pop kultura -

U bioskope širom sveta uskoro stiže australijski film "Here be Dragons", koji je sniman u Beogradu i gde glavne uloge imaju glumci iz Srbije.

Priču nosi Dejvid Lok, a pored njega se pojavljuju u velikim ulogama Marija Bergam, Zoran Pajić, Svetislav Bule Goncić, Slobodan Beštić, Ana Sofrenović i drugi. Film je snimam od decembra 2019. do marta 2020, kad je počela korona. Nakon povratka iz Beograda ekipa je morala u karantin, ali su, kako saznajemo, uspešno priču priveli kraju.

Zoran Pajić
foto: Nemanja Miščević

Zoran Pajić otkrio je nedavno za TV Ekran da je na ovom projektu napravio svoju najdražu rolu dobroćudnog policajca Danijela.

- Imam ulogu na engleskom jeziku. Imam osmeh koji me usmerava na te uloge dobroćudnih ljudi... Šta ću? - kroz šalu kaže Pajić za Tanjug i dodaje da je uživao snimajući australijski film jer je produkcija na vrhunskom nivou. - Snimali smo u Beogradu i ljudi iz produkcije su oduševljeni lokalnim saradnicima, od običnih radnika do glumaca. Takva situacija mi se stalno ponavlja kada sam deo inostrane ekipe. Rejf Fajns i Džesika Leng su oduševljeni našim ljudima.

Rejf Fajns
foto: Sonja Spasić

Pajić je već imao internacionalno iskustvo igrajući u filmu "Koriolan" sa Rejfom Fajnsom i u američkoj seriji "Predstraža", koji su snimani u Beogradu.

O novom film, osim kastinga, nema puno podataka u IMDB bazi. Glavni junak priče je momak iz Bosne koji dolazi u Srbiju da se osveti zbog zločina u ratu, ali boravkom u Beogradu shvata da prošlost moramo ostaviti iza sebe. Film je antiratni i verovatno ga čeka dug festivalski život.

- Ulogu sam dobio na kastingu. Glumim na engleskom jeziku. Sjajno je bilo snimati sa ekipom iz Australije. Nemamo još informaciju kad će film i gde biti prikazan - kaže Goncić za Kurir.

Reditelj filma "Here be Dragons" je Elister Njuton Braun, kome je ovo prvi veliki film, a iza sebe ima tri kratka ostvarenja.

Svetislav Bule Goncić
foto: Tamara Trajković

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Srpski sport je mnogo napredovao, Miličino zlato me je emotivno pogodilo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track