Najnovije vesti

LAZAR RISTOVSKI ZA KURIR O BORBI SA KORONOM: Posle 7 dana sam se oporavio i to zahvaljujući vakcinaciji!
Foto: Dragana Udovičić

pobednik

LAZAR RISTOVSKI ZA KURIR O BORBI SA KORONOM: Posle 7 dana sam se oporavio i to zahvaljujući vakcinaciji!

Pop kultura

Lazar Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na korona virus. Poznati glumac još je u izolaciji i oporavlja se od kovida, ali, kako kaže za Kurir, više nema temperaturu i negativan je na testu.

"Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike. Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj", poručuje Ristovski.

Lazar Ristovski
foto: Privatna Arhiva

Pre osam meseci slično je prošla i njegova supruga Danica Ristovski, koja je bila među obolelima iz ekipe jedne popularne TV serije.

"Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima", pričala je tada Danica Ristovski.

Danica Ristovski
foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs

Bonus video:

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)
08:39

DANICA RISTOVSKI: Trudim se da budem nevidljiva na setu sa Lazom! (KURIR TV)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja