CEPAO KARTE I PRODAVAO LUBENICE: Naš glumac otkrio detalje iz prošlosti, pa sve nasmejao izjavom koja zvuči kao ona Jovane Jeremić
Foto: Printscreen/Instagram/damnjanovski_

zanimljivo

CEPAO KARTE I PRODAVAO LUBENICE: Naš glumac otkrio detalje iz prošlosti, pa sve nasmejao izjavom koja zvuči kao ona Jovane Jeremić

Pop kultura -

Domaći glumac Predrag Damnjanović sa porodicom uživa u Crnoj Gori, a njegova poslednja objava na Instagramu nasmejala je mnoge.

- Nekad sam radio u autobusu, bio sam kondukter, ceopao karte, pre toga sam prodavao lubenice, a vidite me danas, valjam školjke. Dakle ljudi, sve je moguće, svaki san je ostvariv. Važna je samo jaka volja, upornost, odgovornost i lako ćete doći do cilja. Ljudi, ja sam Peđa Damnjanović, koji valja školjke, a oni i dalje voze autobuse - napisao je glumac.

Kako se čini, Peđa se svojom poslednjom rečenicom, oslonio na čuvenu izjavu voditeljke Jovane Jeremić "Oni danas voze šlepere, a ja sam Jovana Jeremić", što je sve dodatno nasmejalo.

Podsetimo, Predraga Peđu Damnjanovića domaća publika imala je prilike da gleda u sitkomu "Čađava mehana", te u pozorišnom komadu "Kako ubiti muža".

Inače glumac je već šest godina u braku sa suprugom Ljubicom sa kojom ima troje dece.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:32

RADOŠ BAJIĆ I RADIŠA UROŠEVIĆ ZAPEVALI U DUETU: Glumac i pevač UHVAĆENI na proslavi u okolini Kragujevca! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track