HOLIVUDSKA DIVA SE ODOMAĆILA U BEOGRADU? Kejt Hadson vodi decu svuda sa sobom, a evo koje 3 STVARI su joj izuzetno VAŽNE!
Foto: Profimedia

ipak je samo čovek

HOLIVUDSKA DIVA SE ODOMAĆILA U BEOGRADU? Kejt Hadson vodi decu svuda sa sobom, a evo koje 3 STVARI su joj izuzetno VAŽNE!

Pop kultura -

Kejt Hadson trenutno boravi u srpskoj prestonici gde snima film "Nož u leđa", a društvo joj prave deca i partner Deni. Holivudskoj glumici navodno veoma prija naš mentalitet.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Kejt Hadson, američka glumica, letnje dane provodi u Beogradu sa kolegama iz Holivuda koji snimaju film u našoj zemlji, a slobodno vreme je iskoristila za šetnju po srpskoj prestonici. Naime, u Beogradu se snima nastavak hit filma “Nož u leđa” u kojem pored Danijela Krejga jednu od glavnih uloga tumači i Kejt Hadson.

Ona je vreme između snimanja iskoristila da uživa u čarima našeg grada, a kako ju je kuvar poznatog restorana prepoznao i želeo da se slika sa njom, ona je kao sav normalan svet pozirala sa njim i to bez šminke u ležernoj odevnoj kombinaciji.

- Kejt je oduševljena Beogradom. Po centru grada se kreće sama bez obezbeđenja. Uživa u čarima našeg grada, a zadovoljna je što je u blizini hotela gde je odsela sa porodicom pronašla i radnju koja se bavi hranom koju ona konzumira. Već dva dana je redovan kupac. Obožava detoks program, a posetila je i jedan restoran, gde je sa suprugom konzumirala laganiju hranu. Ušetala je bez prevelike pompe, a onda se fotografisala sa kuvarom jer je bila oduševljena kako je pripremio hranu. Ona se ponaša kao sav normalan svet. Najviše joj odgovara što je paparaci ne prate u stopu i što može više da šeta. Ona je veliki ljubitelj dugih šetnji. Nažalost, to neće moći da praktikuje jer joj je zgusnut plan snimanja. Iskoristi priliku da uglavnom prošeta do radnje ili u blizini hotela - kaže izvor.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Inače, glumica je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

- Decu uglavnom svuda sa sobom vodi. Ne želi da se razdvaja od njih. Kada snima čuva ih njen partner. Najmlađa ćerka ima dve godine, pa su najviše posvećeni njoj, a kada je potrebno angažuju i bebisiterku. Nije zahtevna s obzirom na to da je holivudska glumica. Bitno joj je da ima redovne obroke, da jede hranu na koju je navikla i da ima treninge. Ne predstavlja joj problem da popriča sa osobljem i da se fotografiše. Vrlo je ljubazna i mnogi se šale da se odomaćila u Beogradu i da bi voleli da što češće dolazi - kaže izvor.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja