BRITNI SPIRS PONOVO JE SLOBODNA: Otac Džejmi odustao od starateljstva nad pop zvezdom!
Foto: Profimedia

konačno

BRITNI SPIRS PONOVO JE SLOBODNA: Otac Džejmi odustao od starateljstva nad pop zvezdom!

Pop kultura -

Pop zvezda Britni Spirs ponovo je slobodna žena, poštp je njen otac Džejmi odlučio da više neće biti njen zakonski staratelj.

Britni Spirs, Džejmi
foto: Profimedia

Saznalo se da Džejmijev advokat podneo pravne dokumente u kojima kaže:

- U stvari, nema osnova za suspendovanje ili uklanjanje g. Spirsa kao staratelja imanja i vrlo je diskutabilno da li će promena staratelja u ovom trenutku biti u najboljem interesu gospođe Spirs - prenose strani mediji.

- Ipak, iako je gospodin Spirs neprestana meta neopravdanih napada, on ne veruje da bi javna bitka sa njegovom ćerkom oko njegove stalne uloge kao staratelja bila u njenom najboljem interesu. Dakle, iako se mora osporiti za ovu neopravdanu peticiju za njegovo uklanjanje, gospodin Spirs namerava da radi sa Sudom i novim advokatom njegove ćerke na pripremi za uredan prelazak na novog staratelja.

Britni Spirs, Džejmi Spirs
foto: Profimedia

Dokumenti dalje kažu: „Bez obzira na njegovu zvaničnu titulu, gospodin Spirs će uvek biti otac gospođe Spirs, on će je uvek voleti bezuslovno i uvek će paziti na njen najbolji interes.“

On kaže da je u suštini spasio Britni kada je bila „u krizi, očajnički joj je bila potrebna pomoć“ pre 13 godina, dodajući: „Ne samo da je patila psihički i emocionalno, već su je i manipulisali predatori i u finansijskoj nevolji. G. Spirs je ćerki pritekao u pomoć da je zaštiti. “

Kaže da je nikada nije prisiljavao na bilo šta, uključujući i nastupe.

Kontaktiran je Britnin advokat, Metju Rozengart, i nije ga dirnula Džejmijeva odluka da odstupi:

- Zadovoljni smo, ali ne nužno i iznenađeni što gospodin Spirs i njegov advokat konačno shvataju da ga treba ukloniti. Razočarani smo međutim, njihovim stalnim sramnim napadima na gospođu Spirs i druge.

Britni Spirs
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./TMZ

Bonus video:

00:42

BRITNI SPIRS KONAČNO PRIZNALA KAKO SE OSEĆA: Šuškalo se da je pevačica zatočena u svom DOMU, a ona objasnila kako stoje STVARI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track