MARIJA KARAN UHVAĆENA U BUDVI SA NOVAKOM: Isplivala fotka, a evo šta je glumica radila sa najboljim teniserom sveta! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/marakaran

zanimljivo!

MARIJA KARAN UHVAĆENA U BUDVI SA NOVAKOM: Isplivala fotka, a evo šta je glumica radila sa najboljim teniserom sveta! (FOTO)

Pop kultura -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković već neko vreme sa porodicom uživa u Crnoj Gori, a sa njima su i Janko Tipsarević i Viktor Troicki sa porodicama.

Novak Đoković, Vimbldon
foto: Profimedia

Da se odlično provode na moru pokazali su još jednom kada su sinoć okupili u Budvi na jednom nastupu. Naime, Đoković nije bio jedina javna ličnost u klubu, ali svakako najpoznatija, te se niko nije libio da traži da se fotografiše sa najboljim teniserom.

Naime, na istom koncertu bila je i glumica Marija Karan koja nije krila oduševljenje jer vidi Đokovića. te je poželela da i ona taj trenutak zabeleži zajedničkom fotografijom.

Marija i Novak nisu skidali osmeh s lica, a onda je za ovu priliku imala crni top i duboku suknju.

Marija Karan, Novak Đoković
foto: Pritnscreen/Instagram/marakaran

Priliku da se fotografiše sa prvim reketom sveta nije propustila ni pevačica Senida, koja je takođe privukla veliku pažnju. Ipak, veću euforiju od nje izazvalo je prisustvo najboljeg sportiste svih vremena, Novaka Đokovića.

Senida, Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/senida_h

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:51

ĐOKOVIĆ DOBIO POKLON! Novak se ovome nije nadao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track