BILA JE NAJPOŽELJNIJA ŽENA HOLIVUDA A ONDA SE ZAKLJUČALA U KUĆU: Skoro nikada ne izlazi, a sad je prošeta ulicom i sve ZASENILA
Foto: Profimedia

prelepa

BILA JE NAJPOŽELJNIJA ŽENA HOLIVUDA A ONDA SE ZAKLJUČALA U KUĆU: Skoro nikada ne izlazi, a sad je prošeta ulicom i sve ZASENILA

Pop kultura -

Holivudska glumica Eva Mendez veoma, veoma retko se pojavljuje u javnosti, pa nije ni čudo što su paparaci pohrlli da je fotografišu kada je nedavno prošetala Los Anđelesom.

Lepa 47-godišnjakinja zaputila se u šoping u Prada prodavnicu, a blistala je u jednostavnom kežual autfitu idealnom za letnje dane. Ona je izgledala odlično u cvetnoj, lepršavoj haljini midi dužine sa puf rukavima, a upotpunila ju je papučama od velura u bež boji i efektnom dvobojnom tašnom.

Eva Mendez
foto: Profimedia

Inače, zanimljivo je da se ova Amerikanka kubanskog porekla povukla iz javnog života, te da je najavila da se više neće vraćati na velike ekrane, na žalost njenih brojnih fanova. Ipak, aktivna je na Instagramu i neretko sarađuje sa kozmetičkim i modnim brendovima.

Navodno je odluku o napuštanju glume donela kako bi se posvetila majčinstvu i porodičnom životu. Podsetimo, ona je još od 2011. u ljubavi sa kolegom Rajanom Goslingom. Njihov brak danas važi za jedan od najstabilnijih i najlepših u svetu šoubiznisa, ali i najbolje čuvanih - s obzirom da o istom niko ništa ne zna, sem same Eve i Rajana.

Eva Mendez, Eva Mendes
foto: Profimedia

Par ima i dvoja dece - 2014. godine dobili su prvu ćerkicu Esmeraldu Amadu, a dve godine kasnije i drugu Amadu Li.

Eva Mendez
foto: Profimedia

Inače, 2018. počele su da se pojavljuju spekulacije o krizi u njihovom odnosu, ali nikada se nisu oglasili povodm toga.

"Eva ne napušta kuću otkako su dobili decu", otkrio je tada izvor blizak porodici, dodajući i da pati od agorafobije, te da je holivudskom glumcu dojadilo da ga svakodnevno odbija kada joj predloži izlazak na večeru ili u šetnju.

Eva nije poput ostalih holivudskih zvezda unajmila dadilje, već je sama vodila računa o ćerkicama, premda je priznala da je imala veliku pomoć porodice.

"Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim curicama kod kuće", rekla je svojevremno, povtrdivši da je zbog porodice rešila da zapostavi karijeru, iako je ista bila na vrhuncu u tom trenutku.

Eva Mendez
foto: Profimedia

Bonus video:

00:05

ISPLIVAO INTIMNI SNIMAK GRUJIĆKE I GOBELJE: Katarina obasipa fudbalera poljupcima u kolima: Nedostajao mi je najviše! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track