TOP 6 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI OBOŽAVAJU FLORU I FAUNU: Oni uživaju u PRIRODI i više vole ŽIVOTINJE nego LJUDE!
Foto: Profimedia

astrologija

TOP 6 ZNAKOVA HOROSKOPA KOJI OBOŽAVAJU FLORU I FAUNU: Oni uživaju u PRIRODI i više vole ŽIVOTINJE nego LJUDE!

Zanimljivosti -

Devica je jedan od najvećih ljubitelja životinja u Zodijaku i neretko se oseća ugodnije u društvu životinja nego ljudi. Strelac ništa ne voli više od uživanja negde u prirodi u društvu svojih prijatelja - životinja.

zivotinje
foto: Shutterstock

Ovan

Ovaj znak jednostavno obožava životinje.

Uprkos vatrenoj spoljašnjosti, duboko u sebi Ovan je vrlo emotivan, a kad vidi štene - doslovce se topi od miline. Pripadnici ovog znaka u blizini životinja otkrivaju svoju slatku stranu karaktera.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Bik

Ovaj znak voli životinje više od ljudi.

Čovek rođen u znaku Bika je jedan od najodgovornijih znakova Zodijaka i u sebi poseduje prirodnu naklonost prema kućnim ljubimcima. Voli biti okružen životinjama jer mu pomažu zaboraviti na brige i opustiti se.

bik
foto: Profimedia

Rak

Raku su kućni ljubimci jednostavno potrebni u životu.

Kao i Bik, i ovaj znak je skloniji životinjama nego ljudima. Bile to velike životinje, male životinje, pernate, dlakave, bez dlaka... Rak ih voli sve. Ovaj horoskopski znak je definitivno jedan od najpovezanijih s prirodom.

rak, horoskop
foto: Profimedia

Devica

Devica je luda za kućnim ljubimcima, obožava ih.

Za ovaj znak se smatra kako je jedan od najvećih ljubitelja životinja u Zodijaku - neretko se oseća ugodnije u društvu životinja nego ljudi. Voli provoditi vreme sa kućnim ljubimcima i oseća se srećno i ispunjeno kad ima posla oko njih.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Strelac

Ovaj znak je opsednut prirodom.

Radi se o jednom od najopuštenijih horoskopskih znakova. Strelac ništa ne voli više od uživanja u slobodnom vremenu negde u prirodi u društvu svojih prijatelja životinja. Takođe, sklon je često maštati o životu u maloj kolibi u prirodi.

Strelac
foto: Profimedia

Ribe

Ribama je priroda na prvom mestu.

One su jedan od najbrižnijih znakova Zodijaka pa ne čudi što toliko vole životinje. Od svih znakova u horoskopu, kod Ribe su najveće šanse za otvaranje centra ili udruženja za spasavanje životinja. U stanju su napustiti stalan, dobro plaćen posao radi brige o životinjama.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./MSN)

Bonus video:

02:01

DA LI STE ZNALI DA KOROV MOŽE DA BUDE KORISTAN? Petar ga koristi svakodnevno, a vi ćete kada vidite za šta ga koristi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track