ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE POSLE BURNOG RAZVODA ŽIVI BAJKU: Mislila da će završiti u celibatu, a onda se pojavio, ON! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/petraecclestoneofficial

KONAČNO SREĆNA

ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE POSLE BURNOG RAZVODA ŽIVI BAJKU: Mislila da će završiti u celibatu, a onda se pojavio, ON! (FOTO)

Pop kultura -

Petra Eklston, ćerka nekadašnjeg glavnog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona i Slavice Radić, koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, nedavno je proslavila godišnjicu ljubavi sa svojim verenikom Semom Palmerom, a zaljubljeni par ovaj važan dan obeležio je novim tetovažama.

Naime, par je u aprilu ove godine dobili svoje prvo zajedničko dete - ćerkicu čije ime još nisu saopštili javnosti. Inače, atraktivna plavuša iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima troje dece - šestogodišnju ćerku Laviniju i četvorogodišnje blizance Endrjua i Džejmsa.

Oboje su se ovim lepim, diskretnim tetovažama sa lepom simbolikom pohvalili na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj se drže za ruke. Naime, ona je na ruci istetovirala reč "mine" (moj), a on "yours" (tvoj).

Sem Palmer, Petra Eklston
foto: Printscreen/Instagram/sampalmerofficial

Par je otpočeo vezu 2017, a Sem je čovek koji je Petri vratio veru u ljubav nakon burnog razvoda, iako dolazi iz višestruko skromnije porodice nego ona. Naime, on je odrastao u prosečnoj američkoj porodici - njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme. Petru je upoznao preko muža njene sestre Tamare, sa kojim je blizak prijatelj. Inače, Petra i Palmer su luksuzno, raskošno venčanje najavili za ovu godinu.

Kako je svojevremeno izjavila, Petra je upoznala Palmera u trenutku kada je izgubila veru u ljubav i mislila da će završiti u celibatu ili kao lezbejka.

Ona se 2017. razvela od gore pomenutog Stanta, a taj brak je bio veoma loš i obojen mučnim i teškim trenucima. Razvod su pratile užasne uvrede i nečasne izjave Stanta, koji nimalo nije štedeo Petru, ali ni njenu porodicu. U jednom intervjuu on je Petrinog oca nazvao "patuljkom", a njenu majku Slavicu okarakterisao je kao "lejdi Magbet". Svoju bivšu ženu nazvao "užasnim ljudskim bićem", ali rekao je i kako mu je ona za sva vremena uništila reputaciju.

Inače, Petra je zajedno sa sestrom Tamarom naslednica ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, ali i njihova majka Slavica Radić, Srpkinja rodom iz Rijeke, može da se pohvali pozamašnom imovinom - posle razvoda od Bernija postala je jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je "teška" između dve i tri milijardi evra.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:27

ONI SU DOBILI DETE POSLE PEDESETE! Berni Eklston OBORIO REKORD!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track