BRIGA ME ZA DECU I ŠTA MISLE, ŽIVOT SAM POSVETILA NJIMA, DOSTA JE: Voditeljka ŠOKIRALA svojom izjavom, a INTERNET se ne smiruje!
Foto: Printscreen/Instagram

blamira ih

BRIGA ME ZA DECU I ŠTA MISLE, ŽIVOT SAM POSVETILA NJIMA, DOSTA JE: Voditeljka ŠOKIRALA svojom izjavom, a INTERNET se ne smiruje!

Pop kultura -

Britanska voditeljka švedskog porekla Ulrika Džonson (54) poznata je po britkim izjavama kojima ume da isprovocira publiku i javnost. Kada ona nešto kaže, to obično podigne prašinu.

Sada se dotakla svojih eksplicitnih fotografija koje voli da kači na svoj Instagram profil, a zbog kojih dobija mnogo negativnih komentara. Većina tih komentara glasi: "Kako te nije sramota zbog dece?". Ulrika ima četvoro dece - Kamerona (26), Boa (21), Martu (15) i Malkolma (12) i kaže da neće dozvoliti da je deca zaustave u nameri da voli sebe i svoje telo.

- Briga me za decu. Ovo je moj život. Ja sam svoj život posvetila njima, dosta je. Da, sigurno im nije drago što im majka kači takve slike, ali to više ne govore naglas - kaže Ulrika.

- Ja imam više godina iza sebe nego što ih imam ispred sebe. Od mene su dobili sasvim dovoljno moje posvećenosti i dobiće je još, kad god im treba. U međuvremenu, okrenuta sam sebi. Sigurno im nije prijatno, ali i to je jedna od uloga roditelja, da blamiraju decu - dodaje ona.

Ulrika je već godinama u, kako kaže, misiji kojom želi da ohrabri sebe, ali i druge žene, da s ponosom prihvate godine. U svojim kolumnama osvrće se na sve moderne fenomene i otvoreno govori o tabu temama, zbog čega su njeni tekstovi toliko i čitani. Dok mnoge žene oduševljava, ima i onih koje su zgrožene njenim stavovima.

Ulrika je inače poznata kao žena koja se zalaže za "slobodu žena da stare kako one žele", ali i kao veliki protivnik fotošopa i doterivanja slika, zbog čega na Instagramu sebe uvek predstavlja bez ikakvih korekcija, nasuprot njenim slikama iz magazina koje su uvek makar malo doterane. Objavila je i nekoliko knjiga. Ulrika, kojoj je najviše slave donela pobeda u "VIP Velikom bratu" 2009 godine. Ona iza sebe ima tri braka i četvoro dece.

Ulrika Džonson
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:39

SVA SAM U GO*NIMA! Nataša zbog PSIHE odustala od nastupa, a sad otkrila detalje iz svog doma i s čim se BORI (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja