HOLIVUDSKE FACE SU ZBOG NJIH PALE U ZABORAV: Turski glumci kojima su Srpkinje zadivljene, a ovom majka NIJE DOŠLA na SVADBU! FOTO
Foto: Profimedia

lepotani

HOLIVUDSKE FACE SU ZBOG NJIH PALE U ZABORAV: Turski glumci kojima su Srpkinje zadivljene, a ovom majka NIJE DOŠLA na SVADBU! FOTO

Pop kultura -

Nekadašnje najpopularnije face u svetu glume, poput Džordža Klunija, Breda Pita i Džonija Depa, za kojima su ludele žene širom planete, zamenili su turski zavodnici.

Popularizacijom turskih serija u našem regionu, stigle su i nove zvezde. Prvi glumac koji je osetio slavu u Srbiji je Halit Ergenč, koji je u seriji "1001 noć" glumio Onura.

Ipak, najveći uspeh doživeo je ulogom Sultana Sulejmana u seriji "Sulejman veličanstveni", koja se emitovala 2014. godine. Glumac sa suprugom i koleginicom čeka četvrto dete.

Halit Ergenč
foto: Profimedia

Istom serijom van granica Turske proslavio se glumac Burak Ozdživit, koji je u tom ostvarenju igrao Bali-bega, za kojim su žene "sekle vene".

Koliko su popularni, Halit i Burak shvatili su kada su prvi put obišli srpsku prestonicu.

I dok je Halitov dolazak bio pod velom tajne, Burak se susreo sa armijom fanova, koja nije krila radost i oduševljenje.

Glumac je u braku sa koleginicom Fahrije Evdžen, sa kojom ima sina.

Burak Ozdživit, Bali-beg
foto: Profimedia

Kivanč Tatlitug, poznat i kao turski Bred Pit, takođe je glumio u "Sulejmanu Veličanstvenom", i to Sulejmanovog sina. Ipak, ovaj mladi glumac srpsku publiku oduševio je ulogama u serijama "Gumuš" i "Zabranjeno voće".

On je u braku sa modnom stilistkinjom Bašak Dizer, a mediji ih neretko nazivaju najlepšim parom na svetu.

Ipak, na zaprepašćenje mnogih, venčanju nije prisustvovala njegova majka za koju se pisalo da se oštro protivi sinovljevoj odluci da sklopi brak sa Bašak.

Kivanč Tatlitug
foto: Profimedia

Trenutno najpopularniji turski glumac, bar u našem regionu, jeste Džan Jaman, koji je nedavno posetio srpsku prestonicu. Tom prilikom, turski zavodnik uživao je u čarima noćnog provoda u Srbiji.

Jaman se na srpskim TV kanalima pojavio 2018. godine, kada je sa emitovanjem krenula serija "Ptica ranoranilica".

Nakon toga, svaki sledeći projekat u kojem je on učestvovao obarao je rekorde gledanosti, a zgodni Jaman karijeru je proširio i na Italiju, gde trenutno živi, a zanmljivo je da je njegova izabranica upravo iz te države. Naime, on je već neko vreme u vezi sa italijanskom novinarkom Diletom Leotom.

Džan Jaman
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

01:42

SRBI ZNAJU KAKO DA SE ZABAVE: Turski glumac oduševljen Beogradom, provodio se do zore, a žene ga SPOPADALE sa svih strana! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track