DA LI JE OVA RIBA NORMALNA?! Kardašijankin bivši nije ostao NEM na njene VRELE FOTKE sa novim momkom, pa se obratio NJEMU! (FOTO)
Foto: Profimedia

hit!

DA LI JE OVA RIBA NORMALNA?! Kardašijankin bivši nije ostao NEM na njene VRELE FOTKE sa novim momkom, pa se obratio NJEMU! (FOTO)

Pop kultura -

Najstarija sestra Kardašijan nalazi se već neko vreme u Italiji sa dečkom, bubnjarom pank-rok grupe Blink-182, Travisom Barkerom.

Naime, paparaci su uhvatili trenutak pun strasti i nezgodnu pozu koji su rezultirali da međunožje Kortni Kardašijan završi u prvom planu. Neonski donji veš i zadignuta suknja najstarije sestre poznate porodice glavna su tema komentarisanja, a na ove fokte ni njen bivši momak Skot Disik nije ostao nem.

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Profimedia

"Da li je ova riba normalna", napisao je Skot u poruci koju je poslao još jednom Kortninom bivšem partneru, manekenu Junesu Bendžimom (28). On je uz ovu škakljivu poruku poslao i skorašnje vruće fotografije iz Italije na kojima se rijaliti zvezda i slavni muzičar strasno grle i ljube i ne mare ni za koga oko sebe.

"Brate, šta je ovo. Usred Italije", dodao je Disik. No, ovaj 38-godišnjak nije našao adekvatnog sagovornika u Bendžimu, koji je sa Kortni bio u vezi od 2016. do 2018, jer je obelodanio celu prepisku na Instagramu.

"Nije mi važno sve dok je ona srećna. P.S. Nisam ti ja brat", odgovorio mu je britko Junes koji je naknadno na svom storiju objavio ovo dopisivanje uz dodatni komentar: "Zadrži istu energiju koju imaš prema meni javno i privatno".

Skot Disik, Junes Bendžima, Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Naime, maneken je verovatno aludirao na Skotovu izjavu od pre nekoliko godina u rijalitiju "U korak sa Kardašijanovima" kada je rekao da želi da ubije svako ko je povezan sa Kortni.

Podsetimo, Kortni i Skot su počeli da se zabavljaju 2006. godine, a skoro deceniju su proveli praktično u otvorenoj vezi u kojoj su oboje švrljali sa strane. Tačku na svoj odnos stavili su 2015, a zajedno imaju troje dece.

Kortni Kardašijan, Skot Disik
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track