PREMINULA SUPRUGA POZNATOG GLUMCA: U braku su bili 35 GODINA, a on se od nje oprostio POTRESNIM videom, njegove reči slamaju srca
Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

PREMINULA SUPRUGA POZNATOG GLUMCA: U braku su bili 35 GODINA, a on se od nje oprostio POTRESNIM videom, njegove reči slamaju srca

Pop kultura -

Slavni glumac Ričard Grant (64) odao je počast svojoj supruzi Džoun Vašington koja je sinoć preminula.

- SAMO TI! Džoun - ljubav mog života, ti koja si dala život našoj ćerki Oliviji. Naša srca su slomljena zbog gubitka", napisao je glumac u srceparajućem tvitu.

"Nemoj nas zaboraviti, slatkišu moj", dodao je Ričard uz video na kome pleše sa suprugom. Naime, zajendo su bili 38 godina, dok su u braku proveli 35.

Ričard i Džoun imali su neverovatnu ljubavnu priču. Dok je holivudska industrija postala žarište raspuštenih brakova slavnih, filmska zvezda je jedna od retkih čiji je brak prošao test vremena.

Podsetimo, par se upoznao početkom osamdesetih, a venčali su se 1986. godine. Džoun je iz prvog braka imala sina Toma, a sa Ričardom u braku je dobila ćerku Oliviju.

Ričard Grant
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:49

SUTRA TATA PUTUJE! Emotivan snimak Mikija Đuričića sa ĆERKICOM i suprugom pred ULAZAK u Zadrugu 5 raznežio MNOGE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track