8 URNEBESNIH IZJAVA KRALJEVSKE PORODICE: Dobre ŠALE imaju i Čarls i Kejt, ali princ Vilijam je definitivno NAJBOLJI u tome!
Foto: Profimedia

UMEJU DA BUDU DUHVITI

8 URNEBESNIH IZJAVA KRALJEVSKE PORODICE: Dobre ŠALE imaju i Čarls i Kejt, ali princ Vilijam je definitivno NAJBOLJI u tome!

Pop kultura -

Kraljevska porodica Velike Britanije verojatno je najpopularnija kraljevska porodica na svetu. Oni se pojavljuju u javnom prostoru mnogo više od kraljevskih porodica drugih zemalja i zato verujemo da ih svi previše dobro poznajemo. Ipak, osim što su moćni i bogati, oni su i vrlo smešni. Ovi citati svedoče o njihovom neverojatnom smislu za humor.

Sve je to zbog frizure

Kejt i Vilijam morali su da prisustvuju jednoj zabavi, a kad su stigli malo kasnije od predviđenog, vojvotkinju su pitali koji je razlog njihovog kasnijeg dolaska. Ona je odgovorila: "Vilijam je morao da napravi frizuru".

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Prava lekcija

Princ Vilijam je na pitanje šta je naučio tokom odrastanja odgovorio: "Naučio sam da nema zezanja sa mojom bakom".

Razočarenje

Neposredno pre jednog od svojih putovanja u SAD, princ Vilijam je rekao sledeće: "Svaki put kad upoznam decu kojima je rečeno da im dolazi princ iz stvarnog života, vidim im razočarenje na licu kada me vide bez krune ili plašta... ".

Zanimljiv odgovor!

Kada su odnosi između njega i njegove porodice još bile dobre, na londonskom maratonu 2012. princ Hari obećao je da će sledeći trčati Vilijam i Kejt. Naredne godine kada su ga pitali za brata i snaju on je odgovorio: "On je star, a ona je trudna".

princ Hari
foto: Profimedia

Pravila bontona

Kad je princ Filip morao da kaže koju reč o pravilima bontona, rekao je: "Kad muškarac svojoj ženi otvori vrata automobila, to je ili zato što mu je to novi auto ili nova žena". Zanimljivo razmišljanje!

Neposredno pre rođenja deteta

Nekoliko dana pre nego što je Kejt Midlton rodila praunuka, kraljica Elizabeta je izjavila: "Nadam se da će se uskoro poroditi jer idem na godišnji".

Ljubav prema unucima

Princ Čarls takođe ima izvrstan smisao za humor. Nakon rođenja prvog unuka, princa Čarlsa upitali su ga da li je srećan što je postao deda. Njegov odgovor je glasio: "Jako! I super je to što svog unuka možeš da vratiš natrag roditeljima kad god poželiš".

Najsmešnija šala

Ovo je verovatno najsmešnije od svih. Princa Vilijama je neko pitao zašto je tako mršav, a on je odgovorio: "Kejtino kuvanje je razlog tome", piše "Genmice".

Princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

09:29

ŠOK NA SAMOM POČETKU ZADRUGE! Lepi Mića ide u PENZIJU, ovo mu je poslednji rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track