DOMINGO TRAŽIO SAMO DA MU GOŠĆA BUDE MLADA SAKSOFONISTKINJA KRISTINA VASIĆ: Ko je čudo od deteta koje je oduševilo slavnog tenora?
Foto: AP Kerstin Joensson

SKROMAN

DOMINGO TRAŽIO SAMO DA MU GOŠĆA BUDE MLADA SAKSOFONISTKINJA KRISTINA VASIĆ: Ko je čudo od deteta koje je oduševilo slavnog tenora?

Pop kultura -

Plasido Domingo će nastupiti u sredu od 21 sat na stadionu Tašmajdan na zatvaranju Belefa. On će, kako saznajemo, biti smešten u istom hotelu u centru Beograda u kom je nedavno boravio Danijel Krejg, ali nema ni blizu velike zahteve kao slavni glumac.

- Zahtevi su mu bili neverovatno skromni. Tražio je stvari koji se podrazumevaju. On je izrazio želju da na koncertu ugosti Kristinu Vasić, devojčicu iz Paraćina koja svira saksofon. Bio je član žirija na jednom njenom takmičenju i oduševio se kako ona svira. Dan pre koncerta će se samo odmarati i pokušavati da se koncentriše - objašnjava Goncić za Kurir.

Svetislav Bule Goncić
foto: Dragana Udovičić

Kristina Kika Vasić ima samo 10 godina, a već je osvojila srebrnu medalju na najpoznatijem međunarodnom takmičenju koje se godinama održava u Budimpešti pod nazivom Virtuozi V4+. Raskošnim zvukom saksofona očarala je i Dominga. Malu Kiku već zovu mala Kendi Dalfer i Princeza od saksofona...

Kristina Vasić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

00:32

KRISTINA VASIĆ ODUŠEVILA PUBLIKU NA FESTIVALU U NIŠU: Devetogodišnja devojčica dobila priznanje Plasida Dominga! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track