OSTAVIO BAKŠIŠ OD 100.000 DINARA I JEZIVU PORUKU: Konobarica dobila cedulju sa STRAVIČNIM natpisom, a on se ovako POTPISAO! (FOTO)
Foto: Profimedia

OSTAVIO BAKŠIŠ OD 100.000 DINARA I JEZIVU PORUKU: Konobarica dobila cedulju sa STRAVIČNIM natpisom, a on se ovako POTPISAO! (FOTO)

Žena -

Korisnici Reddita ostali su užasnuti nakon što su pročitali poruku koju je jedan "ljigavi" gost ostavio na računu, nakon što je konobarici dao pozamašnu napojnicu, sedam puta veću od iznosa samog računa za hranu.

Konobarica je gostu dala račun u iznosu od 128,89 dolara (oko 13.000 dinara), i bez sumnje ostala je šokirana kada je otkrila da je ostavio napojnicu od 1000 dolara (100.000 dinara), no ostala je užasnuta kada je pročitala poruku koju je ostavio na računu.

- Predivne bradavice, princezo, nazovi me - napisao je gost uz svoj telefonski broj te se potpisao kao "gospodar".

Konobarica je fotografirala račun te ga je podelila na Redditu. Brojni pratioci ostali su u neverici kada su ugledali neprikladnu poruku.

- Osećala bih se tako prljavo kad bih primila ovu poruku; Jadna djevojka - komentarisali su.

Neki od korisnika rekli su da je takozvana napojnica samo trik te da kupcu bilo koje poduzeće za kreditne kartice koje je upotrebio za plaćanje neće dopustiti da ostavi napojnicu veću od računa.

- Verovatno je to već radio u prošlosti znajući da će sistem kreditnih kartica odbiti iznos jer je veći od računa, a ne mogu staviti niži iznos jer moraju staviti ono što je na računu - komentarisao je jedan korisnik, a drugi je istakao kako je bezobrazni gost konobaricu tretirao kao smeće.

- Dakle, tretirao je konobaricu kao smeće i izvukao se iz onoga što je trebalo biti barem napojnica od 20 dolara - istaknuo je.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:03

Stanijin dečko o ulasku Stanije u Zadrugu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track