EKSKLUZIVNO! U BEOGRADU POČELO SNIMANJE RIMEJKA GOSPODARA PAKLA U glavnim ulogama tinejdžerske zvezde, koje su oduševljene SRBIJOM
Foto: Profimedia, promo

Saznajemo

EKSKLUZIVNO! U BEOGRADU POČELO SNIMANJE RIMEJKA GOSPODARA PAKLA U glavnim ulogama tinejdžerske zvezde, koje su oduševljene SRBIJOM

Pop kultura -

Beograd je odavno postao jedno od omiljenih mesta za snimanje holivudskih filmova, a trenutno se u našoj prestonici snima rimejk filma "Gospodari pakla". Reč je o prvom delu čuvene horor sage s kraja osamdesetih, što je i objavio sajt IMDB.

Sem Smit, Brendon Flin
foto: Profimedia

Glavne uloge u ovom ostvarenju, koje će režirati Dejvid Brukner, kako saznajemo, poverene su holivudskim glumcima Brendonu Flinu, Druu Starkiju i Odesi Zajon, miljenicima tinejdžera širom sveta. Flinu, o kome već pisali, veoma se dopao Beograd, pa se čak i kupao na Tašmajdanu, a naš paparaco ga je uhvatio i na privatnom zabavi. On je najpopularniji po ulozi u seriji "13 razloga zašto", dok je Dru ostvario više uloga, među kojima i u serijama "Outer Banks", "Ozark", kao i u filmu "Vrisak".

Gospodari pakla
foto: IMDB

Ovaj horor, koji je doživeo čak 10 nastavaka, govori o Frenku Kotonu, koji poseduje misterioznu, zagonetnu kutiju, i njegovom prolasku u pakao. On postaje živi mrtvac i primorava svoju bivšu ljubavnicu da zavodi i ubija muškarce kako bi se on hranio njihovom krvlju i povratio svoje telo.

Trenutno se svi detalji ovog projekta drže u strogoj tajnosti, pa se ne zna kome je od njih poverena koja uloga iz originalnog filma.

Od snimanja filma ruke zadovoljno trljaju statisti. Kako saznajemo, oni će za angažman po danu snimanja dobiti 100 evra. Ipak, produkcija ima uslov da u ekipu mogu biti primljeni samo vakcinisani. Prethodnih dana snimali su scene bahanalija mladih muškaraca na žurki koja je odisala luksuzom.

"Gospodar pakla" (Hellraiser) snimljen je davne 1987. godine i danas s pravom ima kultni status. Prvi nastavak je bio slučajni hit, koji je sa budžetom od 900.000 dolara zaradio gotovo 15 miliona samo u Americi i Kanadi. Baziran je na romanu Klajva Barkera, koji je sredinom osamdesetih godina 20. veka bio na vrhuncu slave, i koji je i režirao ovaj film. Prvenac serijala je stvorio i jednog od najikoničnijih likova horor žanra - čuvenog Pinheda, iako on u ovom filmu ima minornu ulogu.

Gospodari pakla
foto: Profimedia

Kurir.rs

Bonus video:

03:05

KOLIKO ME POVREDIŠ, TOLIKO TI I VRATIM: Katarina Radivojević nikad otvorenija, evo kako se nosi sa onima koji je iznevere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track