URASTANJE: Evo kako da bezbolno izvučete nokat i sprečite gnojenje i odlazak „pod nož“!
Foto: Promo

URASTANJE: Evo kako da bezbolno izvučete nokat i sprečite gnojenje i odlazak „pod nož“!

Žena -

Nokti urastaju iz brojih različitih razloga: zbog male obuće, nepravilnog sečenja, zbog infekcija koje napadaju nokte, zbog čestih udaraca. Šta raditi kada počnu da urastaju kako biste izbegli veće komplikacije i kako biste eliminisali operaciju kao opciju. Pogledajte OVDE!

Da li ste znali da postoji nešto neuporedivo bolje od brojnih kremica i gelova koje ste do sada probali i koji vam nisu pomogli? Alat za urasle nokte!

Alat za urasle nokte liči na sasvim mali vadičep. I kao što on vadi čep iz flaše, tako ovaj alat vadi nokat iz mesa. Kači se sa strana nokta i vuče ćoškove napolje. Zvuči kao da će vas to mnogo boleti, ali ne mora da znači – vi ste ti koji određuju pritisak. Korišćenje je krajnje jednostavno i zato je broj jedan za urasle nokte za kućnu upotrebu (mada ga neretko koriste i u salonima).

***Gde se može kupiti? Može da se poruči online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po krajnje povoljnoj ceni. Kupite ga jednom, a koristite godinama kada se ukaže potreba.***

Hangar
foto: Promo

Kako se koristi?

Prvo se nokti, ruke i aparat dezinfikuju. Sa obe strane nokta se zakače kukice. Jednom rukom se drži sredina uporišta alata i uvijanjem matice se lagano ispravlja nokat s jedne i druge strane. Postepeno se intenzivira podizanje, dok osećaj boli ne prestane. Pojačavati polako dizanje svakih 10 minuta. Pola sata kasnije izvaditi noge iz vode i sačekati 15ak minuta da se noge prosuše. Uklonite potom alat sa nokta i staviti medicinski pamuk ili vatu pod uglove nokta kako bi se sprečila opasnost infekcije. Menjati ih svakih par sati.

***Poručite ga već danas ili online OVDE ili na broj 011/6 888 999 i to po superpristupačnoj ceni.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track