Najnovije vesti

SVAKI BRAK JE UNIVERZUM ZA SEBE, A NISAM STROG PREMA ĆERKI, TO ĆE ŽIVOT BITI: Ivan Bosiljčić iskreno o porodici i romantici
Foto: ATA Images

progovorio

SVAKI BRAK JE UNIVERZUM ZA SEBE, A NISAM STROG PREMA ĆERKI, TO ĆE ŽIVOT BITI: Ivan Bosiljčić iskreno o porodici i romantici

Pop kultura

Ivan Bosiljčić se nedavno vratio iz Kavkaza gde snima televizijski serija “Ruska žena” čija se radnja dešava u Damasku 2015, kada počinje da se razbuktava rat u Siriji.

Priča prati borbu bračnog para kojem teroristi kidnapuju sina. Ivanu, odusustva od kuće teško padaju, pa se uvek raduje povratku, a posebno kada ga dočekaju sa osmehom ćerka Nina i supruga Jelena. Zato kako ističe, ne može da bude strog prema svojoj mezimici.

- Isčezla je moja namera da budem strog prema ćerki. Jelena i ja našoj Nini dajemo ljubavi koliko god umemo, neprestano. Život će je naučiti ostalo i nesumljivo će biti strog. A ona će ga i takvog voleti i podneti ako je mi budemo naučili lljubavi - rekao je Ivan Bosiljčić.

Jelena i on su pre nekoliko nedelja proslavili 10 godina braka, a glumac naglašava da ne postoji recept za savšren odnos.

- Svaki brak je unverzum za sebe, ne usuđujem se da dajem savete na tu temu. Jedino što mogu da priložem jeste primem kako živimo i način života od kog ne odustajem. Na pitanje da je romantičar, Ivan kaže:

- Gde ima osećanja ima i romantike. Ona ne mora uvek da bude sladunjava, osmomartovska. Romantičan je svako ko sluša, oseća i mašta. Mislim da to nema veze s godinama, niti s vremenom gde živimo.

Ivana uskoro očekuje premijera serije “Kazanova” gde igra glavnu ulogu, međutim, glumac ističe da nije neko ko je opterećen sa popularnošću, pa ga ruska publika ne prepoznaje toliko.

- Ne mnogo, jer su kvalitet i broj ruskih glumaca izuzetno veliki i svi snimaju petostruko više od mene. Obazriv sam na temu količine posla. U Rusiji radim s vremena na vreme jer mi ne prija dugo radzvajanje od supruge i ćerke - istakao je on, pa dodao:

- Iako zvuči zabavno, letenje je često isrcpljujuće, tako da sam rešio da velike projekte radim u letnjem periodu kada se kod nas završi pozorišna sezona. U to doba godine nema škole, pa Nina i Jelena mogu sa mnom da pođu na put. To su najbolje kombinacije.

(Kurir.rs/A.M./Hello)

Bonus video:

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!
00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja