VRATITE IZGUBLJENU KOSU I REŠITE TRAJNO PROBLEM ĆELAVOSTI: Idealan je period za transplantaciju kose
Foto: Promo

VRATITE IZGUBLJENU KOSU I REŠITE TRAJNO PROBLEM ĆELAVOSTI: Idealan je period za transplantaciju kose

Život -

Ćelavost ili nedostatak kose više nije problem koji se ne može rešiti. Uđite u Novu godinu sa potpuno novom frizurom, novim stilom i samopouzdanjem. Transplantacija kose se može obaviti u bilo kom periodu godine, ali pacijenti najčešće biraju jesen. Zašto? Umerene temperature i svežiji dani su idealni uslovi jer omogućavaju lakše održavanje transplantiranih folikula, nema preteranog znojenja, jakog Sunca i preterane hladnoće.

Vatanmed
foto: Promo

Problem ćelavosti i nedostatka kose je na hiljade zadovoljnih pacijenata rešilo, upravo, u najpoznatijoj turskoj ordinaciji VatanMed u Beogradu koja posluje u 21. zemlji sveta, više od 16 godina. Dopustite da Vam vrhunski svetski stručnjaci u oblasti transplantacije kose pomognu da vratite izgubljenu kosu tamo gde je nekada bila. Rezultate garantujemo doživotnim sertifikatom.

Vatanmed
foto: Promo

Transplantacija kose (presađivanje kose) podrazumeva premeštanje zdravih dlaka (folikularnih jedinica) sa davajuće (donorske) regije u zonu gde je došlo do proređenja ili potpunog gubitka kose. Mnoge ordinacije kod nas naplaćuju zahvat po broju dlaka (graftova), dok je u VatanMed-u cena ista za maksimalni broj graftova. Zahvat transplantacije kose se obavlja u samo jednom danu, potpuno je bezbedan i bezbolan, daje prirodne rezultate i ne ostavlja ožiljke. Kosa se kasnije može šišati na kratko, a da se ne primeti da je intervencija ikada rađena.

VatanMed ordinacija je pripremila specijalan popust od -20% (ušteda 400e) za sve čitaoce Kurira koji popune kontakt formu i prijave se preko stranice vatanmed.rs/kontakt

Vatanmed
foto: Promo

Sve informacije o zahvatu i VatanMed ordinaciji, kao i magične promene u izgledu pacijenata, možete pronaći na zvaničnom veb sajtu vatanmed.rs, Facebook stranici ili Instagram profilu. Za dodatne informacije budite slobodni da kontaktirate ljubazno osoblje VatanMed ordinacije putem poziva, Viber-a ili What’s App-a: +38164 322 00 22.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track