DŽENIFER LOPEZ BESNA KAO RIS! Sukobila se s PAPARACIMA, pa im se LJUTITO obratila! NEPRIJATAN SNIMAK kruži mrežama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

SVEGA JOJ JE PREKO GLAVE

DŽENIFER LOPEZ BESNA KAO RIS! Sukobila se s PAPARACIMA, pa im se LJUTITO obratila! NEPRIJATAN SNIMAK kruži mrežama! (VIDEO)

Pop kultura -

Ni svetskim zvezdama nije lako. Iako deluje da su naviknuti na konstantno praćenje u stopu od strane paparaca, snimak latino dive Dženifer Lopez koji kruži mrežama dokazuje da je i njima nekad "preko glave" takvog života.

Na pomenutom snimku zabeležen je susret slavne Dženifer Lopez s paparacima, a na njemu se čuje kako jedna fotografkinja kaže pevačici i njenom suprugu Benu Afleku: "Čestitam".

Nervozna Džej Lo je namrštena prošla pored nje, a onda se, neposredno pre nego što je ušla u kola, okrenula i dobacila paparacima: "Nikome se ne sviđa kada ih pratite svakog dana. Nikome!"

Ljutita je bila pevačica, a onda je žena u pozadini odgovorila: "Razumem, Dženifer. Razumem".

Susret sa paparacima nije prijao njenom suprugu Benu Afleku, a iako su on i njegova supruga decenijama na javnoj sceni, očigledno da se nisu navikli da stalno budu pod lupom medija.

Ipak, za ljude sa njihovom pozicijom u svetu zabave i umetnosti to je neizbežno. Sa druge strane, i paparaci samo rade svoj posao. Iako se zvezdama često ne dopada njihovo prisustvo, tačno je i da oni doprinose njihovoj popularnosti.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track