DŽONI DEP SLETEO NA BEOGRADSKI AERODROM: Evo kako će proslavljeni glumac provesti 24 sata u Srbiji! A evo šta kažu organizatori
Foto: Profimedia

OTKRIVA

DŽONI DEP SLETEO NA BEOGRADSKI AERODROM: Evo kako će proslavljeni glumac provesti 24 sata u Srbiji! A evo šta kažu organizatori

Pop kultura -

Holivudski superstar Džoni Dep sleteo je na beogradski aerodrom.

Međutim, organizatori su okupljenim medijskim ekipama koje su došle da isprate konferenciju za štampu rekli da glumac još nije poleteo iz Italije.

Kako Kurir saznaje, konferencija za medije bila je otkazana. Glumac se navodno nalazi u VIP salonu, a zbog vojne delegacije nije mogao da krene, pa se njegov dolazak očekuje u 15 časova.

Podsetimo, Dep dolazi u Beograd povodom promocije svog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji "Pafini", u produkciji "Arhangel studija" glumca Miloša Bikovića, a kreiranog u "Jervolino studiosu" (IES).

Džoni Dep
foto: Daniele Venturelli

Inače, Dep je trebalo da ima konferenciju za medije, zatim obilazak studija, a uveče će se sastati na večeri s predsednikom Aleksandrom Vučićem. Iz kabineta predsednika je saopšteno da će se Vučić sastati s Depom i Milošem Bikovićem u zgradi na Andrićevom vencu. Glumac, što je malo čudno, nije ima rajder listu, što je praksa pred dolazak svetskih zvezda.

Biće smešten u predsedničkom apartmanu jednog poznatog hotela, dok će mu na ručku i večeri biti služena nacionalna jela iz Srbije, kao i naša rakija i vino.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Kurir.rs/Lj.S.

Bonus video:

00:34

ODUŠEVIO DEVOJČICU! Biković se obratio Biljani koju je proslavila Dara iz Jasenovca: Nadam se da ćemo se sresti u kadru VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track