ŽIKA SKRIVA INTIMU, ALI OVA PORODIČNA FOTKA JE SVE ODUŠEVILA: Glumac je na njoj sa ocem Borom i sestrama, ne biste ga prepoznali!
Foto: Dragana Udovičić

uspomene

ŽIKA SKRIVA INTIMU, ALI OVA PORODIČNA FOTKA JE SVE ODUŠEVILA: Glumac je na njoj sa ocem Borom i sestrama, ne biste ga prepoznali!

Pop kultura -

Srđan Žika Todorović je glumac velikog talenta koji je nasledio od oca i tetke. Publiku je osvojio brojnim ulogama u filmovima od "Bala na vodi", "Zaboravljenih", “Mi nismo anđeli”, “Dve palme za dve bitange i ribicu”.

Žika Todorović, Uroš Đurić
foto: Kurir

Osamdesetih godina se bavio i rokenrolom pa je svirao bubnjeve u bendovima dok se jedno vreme bavio i muzikom kao bubnjar bendova Radnička kontrola, Disciplina Kičme, Ekatarina Velika i Bezobrazno Zeleno.

Za razliku od mnogih javnih ličnosti, Srđan se nije eksponirao više nego što mu je posao zahtevao. Retko je davao intervjue i svoju intimu je čuvao. Naravno, znalo se da mu je otac Bora, majka balerina Snežana Matić a tetka Mira Stupica. Zna se i da je u braku sa Anom sa kojom se dugo zabavljao kao i tragedija koja im se desila, kada im je preminuo sin.

Međutim, od kada je otvorio nalog na Instagramu, glumac je počeo da deli i neke stvari iz privatnog života. Ovog puta je objavio fotpgrafiju iz mladosti, tačnije iz 1993. godine na kojoj se nalazi sa ocem Borom, maćehom i sestrama Danom i Tarom koja je tada bila beba.

- Todorovići, Budapest '93. - piše Žika.

Mnogi su ostavljali komplimente i podršku ispod objave kao i emotikone srca.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

06:49

MOM MOMIRU TEŠKO IDE SA ŽENAMA: Mijović otkrio šta publiku očekuje u seriji Feliks i ko ga je spremao za PRIJEMNI ISPIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track