DA LI JE OVO NAJKREATIVNIJI KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA? Keti Peri svojom maskom poslala JASNU PORUKU, a evo u šta se prerušila! (FOTO)
Foto: Profimedia

zanimljivo

DA LI JE OVO NAJKREATIVNIJI KOSTIM ZA NOĆ VEŠTICA? Keti Peri svojom maskom poslala JASNU PORUKU, a evo u šta se prerušila! (FOTO)

Pop kultura -

Noć veštica ili "Halloween" poznat je u zapadnim kulturama kao dan kada se svi maskiraju, a u novije vreme mnogi se takmiče ko će imati kreativniju i inovativniju masku.

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum su izabrali svoje maske, verovatno inspirisano situacijom oko virusa korone koja je zadesila ceo svet. Naime, glumac se maskirao u doktora, a pevačica je otišla par koraka dalje, pa se prerušila u vakcinu i to vakcinu koja nosi njeno ime.

Kajli Džener nalazi se u podmakloj trudnoći, a najmlađa milijarderka ove godine maskirala se u ženu mačku, te je pozirala zajedno sa majkom, a obe su nosile slične kostime.

Kajli Džener
foto: Printscreen/Instagram

Ni domaće javne ličnosti nisu odolele ovom trendu, te su se prerušile, a evo koje kostime su odabrale:

Najveći utisak na javnost ostavio je kostim bivša zadrugarke Ane Korać. Ona se maskirala u krvavu nevestu, a čak je imala i svog mladoženju. Ono što je privuklo posebnu pažnju jesu Anine obline.

Pop pevačica Sara Jo, raspametila je svoje pratioce kostimom koji niko nije očekivao.

Naime, Sara je pozirala isto kao glavna glumica za čuveni američki film iz 1994. godine, ''Petparačke priče'', Uma Terman, i izazvala mnoštvo reakcija i komentara za ideju.

Sara Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

02:04

ONA JE HEROINA NJEGOVOG ŽIVOTA! Andrija Milošević o posebnoj ZVEZDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track