00:28

ANDRIJA PONOVO POKUŠAO DA NASMEJE TRUDNU DEVOJKU: Glumac ispričao vic, pa se GUŠIO OD SMEHA, a njena reakcija je HIT! (VIDEO)

ne odustaje

ANDRIJA PONOVO POKUŠAO DA NASMEJE TRUDNU DEVOJKU: Glumac ispričao vic, pa se GUŠIO OD SMEHA, a njena reakcija je HIT! (VIDEO)

Pop kultura -

Andrija Milošević svojim vicevima često nasmeje pratioce na društvenim mrežama, međutim njegova devojka Aleksandra Tomić često ostane imune na njegove šale.

Naime, Andrija i Aleksandra bi uskoro trebalo da postanu roditelji, a par je odlučio da nekoliko dana provede odmarajući u Budimpešti. Tokom jedne šetnje prestonicom Mađarske, glumac je odlučio da svojoj devojci ispriča vic, na koji je ona imala zanimljivu reakciju.

- Ne znam šta da kažem više... - rekla je Aleksandra, dok se Milošević "gušio" od smeha, a onda joj se i izvinio.

- Pa kako joj, bre, ovo nije smešno... - napisao je Andrija uz snimak.

"A bio je lep i sunčan dan, dok joj nisi ispričao vic", "I ja se pitam, presmešno je", "Kakva gospođa!", "Jadna Aleksandra", "Aleksandrina faca, neprocenljivo", Obožavam vas", "Najjači par", neki su od komentara.

Podsetimo, Andrija je ranije istakao da je presrećan što će on i Aleksandra dobiti dete.

Kurir.rs/A.A.

Bonus video:

00:30

SJAŠI, ČOVEČE! Andrija Milošević snimio devojku u kućnom izdanju, ona mu odbrusila, a to ga nije sprečilo da napravi FORU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track