ONA KAO DA IMA 17 GODINA, A TI IZGLEDAŠ KAO PEDOFIL: Slavni glumac oženio 3 decenije mlađu, a nove fotke izazvale GNEV javnosti
Foto: Profimedia

ekscentrik

ONA KAO DA IMA 17 GODINA, A TI IZGLEDAŠ KAO PEDOFIL: Slavni glumac oženio 3 decenije mlađu, a nove fotke izazvale GNEV javnosti

Pop kultura -

Glumac Nikolas Kejdž početkom godine dobio je pohvale za rad u filmu "Pig". Ali, dok niže pohvale na račun glume, sa druge strane je na meti zbog 30 godina mlađe partnerke.

Riko Šibata, Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Paparaci su fotografisali Kejdža sa mlađanom Rikom Šibate, a nikome nije promakao neobičan autfit zbog kog su ga prozivali da izgleda kao tinejdžer.

Nakon što se u februaru ove godine venčao po peti put sa 30 godina mlađom Rikom Šibate, a potom napravio scenu u jednom restoranu kada se pijan teturao i pretio osoblju, izbegavao je oči javnosti.

Sada su ga paparaci uhvatilikada je ruku pod ruku šetao sa svojom mladom suprugom, a par se uputio u Soho kako bi pazarili umetnine i on je viđen da nosi veliku purpurnu statuu glave čuvenog pevača Princa.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Ipak, od momenta kada su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi su komentarisali da se glumac ponaša kao tinejdžer, što mu najviše i zameraju, a primetno je i da je promenio stil oblačenja zbog čega je predmet podsmeha.

Pretpostavlja se da Kejdž na sve moguće načine pokušava da izgleda mlađe, ali umesto toga, po mišljenju ljudi, uglavnom deluje smešno.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

"Ona ko da ima 17... mada, nije daleko... A on... u ovom autfitu kao neki matori pedofil koji vreba sa strane", "Jezivo na šta ovaj čovek liči", "Udarila jako kriza srednjih godina", "Izleda kao papagaj", "Hej Nikolas, nemas 24.. ah, čekaj, toliko ima tvoja žena, srami se", "Samo čekam kad će ponovo da se razvede i nađe mlađu", "Ne znam ko diktira da se ovako oblači, ali deluje mi tako ljigavo", "Kejdž je postao onaj čovek za koga te sutra ne bi iznenadilo da je prikriveni pedofil"... samo su neki od komentara na mrežama - od Instagrama, preko Tvitera, pa sve do Reddita gde su ljudi možda bili i najotvoreniji.

Inače, pre Rike, Nikolas je bio u braku sa 37-godišnjom šminkerkom Eriko Koike i to samo 4 dana jer je bio uplašen da će mu izabranica uzeti pola imovine. Kejdž ima još jedan kratak brak iza sebe s kantautorkom Lisom Mari Prisli (52), ćerkom Elvisa Prislija. Venčali su se 2002. i razveli nakon dva meseca. Kejdž je bio u braku i s kolegicama Alis Kim (36) i Patrišom Arket (51).

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

Bonus video:

02:53

GLUMAC SE UPLAŠIO DA REALIZACIJE NE BUDE! Barjovića mučile crne sumnje u vezi filma DESET U POLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track