ŠOK U HOLIVUDU! SLAVNOG GULMCA DVE ŽENE OPTUŽILE ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLAJNJE: Jeziva svedočenja žrtava, a evo šta on kaže na sve
Foto: Profimedia

demantuje

ŠOK U HOLIVUDU! SLAVNOG GULMCA DVE ŽENE OPTUŽILE ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLAJNJE: Jeziva svedočenja žrtava, a evo šta on kaže na sve

Pop kultura -

Glumac Kris Not, najpoznatiji po ulozi Zverke iz serije "Seks i grad", optužen je za seksualni napad dve žene.

Naime, on je demantovao optužbe žena koje tvrde da ih je naterao na s*ksualne odnose 2004. odnosno 2015. godine.

- Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao godinama, čak i decenijama ranije, kategorički su lažne - rekao je Not.

Chris Noth
foto: Profimedia

- Ove priče su mogle biti od pre 30 godina ili pre 30 dana - ne uvek znači ne, to je linija koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vreme kada su se ove priče pojavile. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao ove žene - pričao je on, prenosi Usa today.

"Holivud reporter" izneo je navode dve žene koje se navodno ne poznaju. U pričama su predstavljene pod pseudonima "Lili" i "Zoe" jer strahuju od posledica koje bi njihove priče mogle da izazovu.

Zoi tvrdi da je napadnuta u Los Anđelesu 2004. godine. Rekla je da je kada je imala 22 godine radila u uglednoj firmi u kojoj je poslovao i glumac.

Kako tvrdi, on je flertovao sa njom, tražio joj broj telefona i ostavljao joj poruke u govornoj pošti dok je bila na radnom mestu.

Kako je navela, glumac ju je pozvao u svoj stan u zapadnom Holivudu kako bi joj vratio knjigu koju joj je ranije pozajmio. Navodi da je čim je ušla u njegov dom počeo da je ljubi. Rekla je da u početku nije bila zaprepašćena već je mislila da će prijateljima moći da ispriča da ju je "Zverka" poljubio.

Ipak, kako tvrdi, kada je pokušala da se odmakne, on je povukao prema sebi, skinuo odeću i silovao.

Tvrdi da nije pomoglo ni kada mu je rekla da stane, niti kada ga je zamolila da iskoristi prezervativ, već se samo nasmejao.

Chris Noth
foto: Profimedia

Zoi kaže da je otišla u stan prijateljice, a da su na njenoj košulji ostali tragovi krvi. Prijateljica ju je odvezla u bolnicu Cedars-Sinai, gde je osoblju rekla da je napadnuta i dobila adekvatnu pomoć. Kako se navodi, policija je došla, ali Zoi nije imenovala navodnog napasnika.

NJena bivša šefica rekla je da ju je Zoi pozvala nakon što je izašla iz bolnice i rekla joj da je Kris Not napastvovao ali da, na njen zahtev, nikome to nije rekla.

Na upit "Holivud reportera" o ovom događaju iz bolnice Cedars-Sinai rekli su da ne vode evidenciju slučajeva iz 2004. godine.

Zoi je rekla da je nakon navodnog napastvovanja toga imala noćne more i flešbekove,ali i problema sa koncentracijom na poslu.

"Lili" kaže da je glumac prisilio na odnose

Lili, druga žena koja je glumca optužila za napastvovanje, tvrdi da je imala 25 godina kada ga je upoznala u noćnom klubu u NJujorku gde je tada radila.

Kaže da je bila uzbuđena jer joj se glumac udvarao i istakla da je znala da oženjen, što je "sramota da prizna".

Ona tvrdi da je Not, koji je od 2012. oženjen Tarom Vilson, uzeo njen broj telefona i pozvao je na večeru.

Kada je stigla u vreme koje je on odabrao, kuhinja je bila zatvorena, pa su pili piće za šankom. Na kraju je, kaže, popila previše pića, ali se nije onesvestila, i on ju je pozvao u svoj obližnji stan u Grinič Vilidžu.

- Nisam bila previše seksualno aktivna, nisam bila divlja i luda - rekla je Lili.

- Pomislila sam: Popićemo viski i razgovarati o njegovoj glumačkoj karijeri. Zvuči tako glupo.

Rekla je da je Not nastavio da pokušava da je poljubi i da je trebalo čvršće da kaže "ne" i ode.

- Međutim, sledeće što sam videla je da je spustio pantalone i stajao ispred mene - rekla je i dodao da ju je prisilio na oralni seks.

- Imao je seks sa mnom, plakala sam dok se to događalo - istakla je i navela da je otišla u kupatilo i nakon toga pozvala taksi.

Rekla je da joj je Not kasnije ostavio govornu poruku i rekao "Lepo sam se proveo i zaista bih cenio ako o ovome ne budeš pričala sa svojim drugaricama".

Ona je "Holivud riporteru" dostavila i poruke koje je navodno razmenila sa glumcem.

Ispričala je da je Not pokušao da napravi planove za novi susret.

U jednom trenutku je pristala da se nađe sa njim na večeri, ali je onda otkazala i više se nikada nisu sreli.

Lilina prijateljica rekla je da ju je ona pozvala dok se taksijem vraćala kući i da je zvučala "histerično" i tvrdila da je on "poprilično prisilio da sa njim ima odnose". Dodala je da joj Lili nije dozvolila da kontaktira policiju.

Kris Not
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B/Usatoday

Bonus video:

06:00

MILICA PAVLOVIĆ I MILENA ĆERANIĆ U BARU: Pevačice, voditelji i INFLUENSERI spremni za NAJSPEKTAKULARNIJI RIJALITI U REGIONU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track