TOM HARDI JE NAJS*EKSI BRITANAC: Najveće iznenađenje na listi izazvao pevač koji gazi 9. deceniju (ANKETA)
Foto: Profimedia

macani

TOM HARDI JE NAJS*EKSI BRITANAC: Najveće iznenađenje na listi izazvao pevač koji gazi 9. deceniju (ANKETA)

Pop kultura -

Britanski glumac Tom Hardi (44) jedan je od najseksipilnijih muškaraca u Velikoj Britaniji.

Tom Hardi, Šarlot Rajli
foto: Profimedia

Muževan, ali i galantan, Hardi je miljenik žena širom sveta. Njegov besprekoran izgled i šarm obožavateljke obara sa nogu, stoga nije ni čudno što su baš njega odabrale za titulu najprivlačnijeg. Na drugom mestu nalazi se glumac Danijel Krejg (53).

Naime, u anketi britanske novine The Sun pripadnice lepšeg pola mogle su glasati za "najseksi muškarca Velike Britanije". A najviše svojih glasova dale su upravo Hardiju koji je osvojio prvo mesto.

Na lestvici nakon njega našao se i poslednji Džejms bond, glumac Danijel Krejg.

Danijel Krejg
foto: Profimedia

Na trećem mestu je glumac Tom Holand (25) koji je otelotvorio svima dobro poznatog Spajdrmena.

Na četvrtom mestu se našao, verovali ili ne, ser Tom Džons. Ova "seks bomba" je svojevremeno tvrdio da je spavao sa 250 žena godišnje kada je bio na vrhuncu slave. Sa 81 godinom, kaže i da svakog dana visi naglavačke 2 minuta, a a zove se terapija inverzije i da ga to čini vitalnim.

Tom Džons
foto: Profimedia

Na petom mestu je glumac Henri Kavil, zatim pevač Robi vilijams, sedmi je Tom Hidleston, pa osmi Mark Rajt, Deni Dajer, sledi ga na desetom mestu Hari Stajls, pa Džoel Domet, Šn Bin, Ričard Maden, Džek Greliš, Getin Džons, Đovani Pernis, Ben Šepard, Luis Hamilton, Gordon Remzi i Gari Barlou.

Da podsetimo, Hardi je nedavno izjavio kako ne planira više glumiti u filmovima nakon uloge američkog šefa mafije italijanskog porekla Al Kaponea jer kako kaže, oseća se umorno te se želi posvetiti pisanju scenarija. Oseća se iscrpljeno i to ne samo u fizičkom aspektu već i u emocionalnom jer mu naime, nedostaje porodica. Iza njega je glavna uloga u seriji "Taboo" kao i scenario za nju koji je samostalno napisao.

Tom Hardi
foto: Profimedia

I za kraj, anketa!

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

Inostrani horor film snimljen na brojnim lokacijama u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track