PREMINUO ČUVENI FOTOGRAF! Ispred njegovog objektiva se našla Naomi Kembel i brojne lepotice, a ovo je uzrok smrti
Foto: Profimedia

velika tuga

PREMINUO ČUVENI FOTOGRAF! Ispred njegovog objektiva se našla Naomi Kembel i brojne lepotice, a ovo je uzrok smrti

Pop kultura -

Čedo Komljenović preminuo je u Milanu i 83. godini. On je bio poznati fotograf, preduzetnik i kolekcionar čiji je život bio ispunjen putovanjima, veselim anegdotama sa poznatima i luksuzom koji mu je bio velika strast.

Čedo Komljenović, Monty Shadow
foto: Profimedia

Nedavno se zarazio koronavirusom. Na žalost, nije uspeo da pobedi bolest i preminuo je u 83. godini. Voleo je da se druži sa slavnima o kojima je često pričao vesele anegdote, a bio je i ljubitelj luksuza. Iza sebe je ostavio ćerku Polonu i partnerku Odri Trito s kojom je u vezi bio 15 godina.

Pred Komljenovićev objektiv stale su brojne slavne lepotice poput Sindi Kraford, Naomi Kembel, Kristi Tarlington, Stefani Sejmur i Linde Evanđelista. Režirao je i spot za Džordža Majkla.

Komljenovića su u inostranstvu poznavali po imenu Monti Šedou (Monty Shadow). Družio se sa svetskom elitom, a bio je poznat po svom velikom srcu. Živeo je u Biandrateu, osmislio je festival umetnosti Art Masters, utemeljio je prestižnu sportsku nagradu Laureus i godinama je bio savetnik predsednika uprave Mercedesa.

Čedo Komljenović, Monty Shadow
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr/Telegram.hr)

Bonus video:

06:18

Jovica Krtinić o poreklu prezimena, Jovanović i Petrović imaju posebno značenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track