NIKO NIJE ZNAO DA SE UDALA: Tokom života trpela zlostavljanje i jedva preživela NAPAD, a sada je glumica opet rekla DA! (FOTO)
Foto: Profimedia

fanovi oduševljeni

NIKO NIJE ZNAO DA SE UDALA: Tokom života trpela zlostavljanje i jedva preživela NAPAD, a sada je glumica opet rekla DA! (FOTO)

Pop kultura -

Nova Godina je sigurno srećno započela glumici Hale Beri jer je svojim obožavaocima otkrila da se udala za svog dečka tokom romantičnog putovanja. Glumica je podelila par fotki i izazvala oduševljenje fanova.

Hale Beri
foto: Profimedia

Holivud je dobio još jedan bračni par. Glumica Hale Beri (55) otkrila je putem društvenih mreža da se udala za četiri godine mlađeg glazbenika Van Hanta (51). Par je rekao sudbonosno "da" na Novu godinu tokom romantičnog putovanja.

- Pa, službeno je - kratko je napisala glumica u objavi fotografije i oduševila svoje obožavatelje.

Hale je u avgustu 2020. godine izjavila da se ponovno viđa s nekim. Samo mesec dana nakon pozirala je u majici s natpisom "Van Hant" i tako otkrila identitet svog voljenog. Par svoju romantičnu vezu drži podalje od očiju javnosti i medija, tako da se o detaljima njihove veze još ništa ne zna.

Američka glumica jako poznata da je uspešna u svom poslu i da sve drži na profesionalnoj razini, no nažalost njeni privatni život je bio prava katastrofa zbog izbora pogrešnih partnera. Hale je izjavila da ju je jedan od bivših partnera, čije ime nije htela da otkrije, navodno fizički napao više puta do te granice da je jedva preživela napad.

Sa sadašnjim mužem
Sa sadašnjim mužemfoto: Profimedia

Prvi brak joj je bio sa bejzbol zvezdom Dejvidom Džastisom (55) 1992., ali par se razveo nakon četiri godine. Razlog razvoda je bio njihov prenatrpani raspored s brojnim obavezama te razdvojenost. No i u tom braku, javnost je nagađala da ju je Dejvid fizički zlostavljao, a Hale je priznala da joj je taj period u životu bio jako težak i da je čak razmišljala o tome da u tom razdoblju oduzme sebi život.

U drugi brak stupila je 2001. godine sa džez muzičarem Erikom Benetom (55), s kojim je navodno tajno bila verena 1997. godine, ali ni ovaj brak nije dugo trajao. Kraj njihove ljubavne priče je službeno okončan sa razvodom 2005. godine nakon niza njegovih prevara i neuspešnog lečenja od seksualne zavisnosti.

No raspad prvog i drugog braka nije zaustavio glumicu da nađe svoju pravu ljubav jer je od 2013. do 2016. godine bila je udata za francuskog zavodnika Olivijea Martineza (55) s kojim je dobila sina, a u prethodnoj vezi sa modelom Gabrijelom Obrijem (45) je dobila i ćerku.

Hali Beri, Hale Beri
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:36

Zlatno zvonce: Devojke pevaju Kosovske božure u Knez Mihajlovoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track