MIODRAG RADONJIĆ KRSTIO SINA SAVU: Naslednik dobio još jedno ime, a sve u čast čukun dedi! KUMA BILA LEPA GLUMICA
Foto: Zorana Jevtić

čestitamo

MIODRAG RADONJIĆ KRSTIO SINA SAVU: Naslednik dobio još jedno ime, a sve u čast čukun dedi! KUMA BILA LEPA GLUMICA

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić i njegova devojka Milica Mikić krstili su danas sina u hramu "Svetog Save" u Beogradu. Ponosni roditelji nedavno su u užem krugu nasledniku proslavili i prvi rođendan, a sada imaju ponovo razlog za slavlje. Jednogodišnjeg Savu krstio je porodični prijatelj dramskog umetnika i jerej Dejan Mandić iz Kopra. On je objavio prvu fotografiju s krštenja u društvu kume Nine Janković.

Miodrag Radonjić
foto: Printscreen

Sava je na krštenju dobio ime Tijadin, po čukun dedi. Omiljeni Baća iz serijala "Južni vetar" je u božićnom itnervjuu za Kurir govorio o svadbi.

- Pravimo veliko veselje kad prođe korona - poručio je glumac.

Džoni Dep, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

Kuma malom Savi je bila Nina Janković, kojoj je Radonjić bio svedok na venčanju s Matijom Dičićem 2014. godine. Glumac pamti da su se zbližili jer su letovali godinama na Adi Bojani, ali sada izbegavaju ovo mesto. Odluka o kumstvu je i prvi put pala lako.

- Nemam najbolje drugarice. Naravno da se šalim. Okumila sam se i s nekoliko prijateljica iz detinjstva. Međutim, Mićko i Ivan Mihailović su bili tu za mene kad je bilo najteže tokom fakulteta. Upala sam u neki problem - ispričala je Nina za Kurir.

Nina Janković, Miodrag Radonjić
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Lj. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track