DŽENIFER ANISTON POTPUNO PRIRODNA! Retko objavljuje ovakve fotke, ali sada su svi pali u trans: Nema šminke i ogrnuta samo OVIM!
Foto: Profimedia

zanosna

DŽENIFER ANISTON POTPUNO PRIRODNA! Retko objavljuje ovakve fotke, ali sada su svi pali u trans: Nema šminke i ogrnuta samo OVIM!

Pop kultura -

Holivudska glumica Dženifer Aniston (52) jedna je od onih za koju kažu da stari poput vina i čijoj se lepoti i jednostavnosti mnogi dive, a ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila poslednju fotografiju na Instagramu.

Naime, Dženifer se požalila na vlagu u vazduhu koja joj je stvorila probleme s kosom, no ono što je privuklo najveću pažnju je njeno prirodno lice bez trunke šminke i to što je pozirala samo ogrnuta u peškir.

"Daaa, prirodne kovrdže", "To se zove seksi frizura", "Iskreno, zaljubio sam se", "Izgledaš fantastično", "Predivna si", "Srce mi je počelo ubrzano kucati", "Kakva kraljica", "Tvoja kosa, tvoje lice, za zaljubiti se", "Zašto si tako lepa", "Definicija savršenstva", "Džen, ti si izmislila lepotu, jel tako", "Najlepša žena na čitavoj planeti", zaključili su njeni obožavaoci u komentarima.

Dženifer se u septembru prošle godine pohvalila novim poslovnim uspehom nakon što je odlučila pokrenuti vlastitu liniju za negu kose, koja je gotovo ostala u seni njezinog besprekornog izgleda.

Često je poslednjih godina isticala kako se oseća sjajno u svom telu te ne mari za godine, ali ni za plastične operacije.

"Mislim da su naša tela prelepa i da bismo ih trebali slaviti te se osećati dobro u njima, bez obzira na naše godine. Ne bismo ih se trebali sramiti", zaključila je u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

Dženifer Aniston
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track