STRAH I PANIKA NA DVORU VINDZORA: Kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske porodice ŠTRECAJU se od novog Harijevog poteza
Foto: Profimedia

evo šta im sprema

STRAH I PANIKA NA DVORU VINDZORA: Kraljica Elizabeta i ostali članovi kraljevske porodice ŠTRECAJU se od novog Harijevog poteza

Pop kultura -

Princ Hari bi ove godine trebalo da izda svoju knjigu u kojoj je obećao da će izneti pravu i tačnu istinu o svom životu, a članovi njegove porodice su u strahu od tvrdnji koje će u njoj biti izrečene.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia, Shutterstock

Prema pisanju stranih medija princ Hari bi ove godine trebalo da objavi svoje željno iščekivane memoare, a jedan od kraljevskih stručnjaka veruje da bi zbog promocije on i Megan Markl mogli izneti neke nove šokantne tvrdnje o vremenu koje su proveli u kraljevskoj porodici.

Sledećih 12 meseci članovi britanske kraljevske obitelji biće poprilično zaposleni i to ne samo zato što će kraljica slaviti svoj platinasti jubilej, već će ova godina biti ključna za princa Harija, koji će objaviti pravu istinu o svom životu.

Vest da će objaviti knjigu, navodno je izazvala ogroman strah među članovima kraljevske porodice, no datum njenog izlaska još nije objavljen i nije potvrđeno što će tačno biti u knjizi.

No, prema pisanju Mirror nagađa se da bi mogla govoriti o odnosu između Harija i njegovog oca princa Čarlsa i brata princa Vilijama o tome kako je napustio kraljevsku porodicu i o navodnom rasisti s dvora.

0634863954, princ Hari, Tviter
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

A prema kraljevskoj stručnjakinji Kejti Nikol, Hari i Megan su planirali da otkriju još nekoliko sočnih detalja koji bi mogli izazvati dodatnu napetost na dvoru.

- Knjiga će bez sumnje biti puna intimnijih i šokantnijih otkrića jer Hari ne bi dobio nekoliko miliona funti avansa bez obećanja nekih sočnih detalja. Mislim da će Hari i Megan imati pomno osmišljenu promociju, koju će voditi nekoliko meseci pre objave knjige. Pojaviće se još novih šokantnih tvrdnji, možda i najvećih dosad. Sigurna sam da je kraljica jako zabrinuta zbog toga i da članovi kraljevske porodice moraju biti spremni na sve", izjavila je Kejti za časopis Closer.

Hari je svoju knjigu najavio još prošle godine i pritom je obećao da će to biti istinit i potpuno tačan prikaz njegovog života.

- Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovek kakav sam postao. Nosio sam mnogo šešira tokom godina, doslovno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču, kroz uspone i padove, greške i naučene lekcije, pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo - izjavio je tada.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track