OBOŽAVALI SMO JE U MRAK FILMU: Paparaco fotke slavne glumice ŠOKIRALE jer izgleda bolesno i ispijeno, a još se pamti ovaj SKANDAL
Foto: Profimedia

strašno

OBOŽAVALI SMO JE U MRAK FILMU: Paparaco fotke slavne glumice ŠOKIRALE jer izgleda bolesno i ispijeno, a još se pamti ovaj SKANDAL

Pop kultura -

Najnovije fotografije holivudske glumice Ane Faris snimljene u Santa Moniki zabrinule su njene brojne obožavaoce jer nekad slatka glumica danas deluje ispijeno, bolesno i pod stresom.

Ana Feris
foto: Profimedia

Anu (45) paparaci su uhvatili na putu do teretane, a sudeći prema izrazima njenog lica, nije baš bila presrećna kada ih je spazila.

Glumica je inače pažnju javnosti zbog mršavog i ispijenog izgleda počela privlačiti 2017. godine nakon što se razvela od glumca Krisa Prata, s kojim deli 9-godišnjeg sina Džeka te s kojim je u braku provela 11 godina.

Ana Feris
foto: Profimedia

'Kada sam prvi put upoznala Krisa, stalno sam tražila dokaz da nije tako sjajan kao što se čini', napisala je Ana u svojoj knjizi 'Unqualified'.

Nakon nekoliko godina zabavljanja, par se venčao na intimnoj ceremoniji na Baliju, a 2012. godine dobili su sina Džeka koji je na svet stigao prevremeno i imao je samo 1,7 kilograma na rođenju. Prošao je nekoliko operacija ali i dalje ima problema s vidom i srčane probleme.

Zvezda "Mrak filma" napisala je da se 'osećala tako srećnom' što je Prat bio njen partner kada su je upozorili da maleni Džek ima teško krvarenje u mozgu zbog čega bi mogao da ima teškoće u razvoju.

Ana Feris
foto: Profimedia

Ali ipak, iako su važili za jedan od skladnijih poznatih parova, u avgustu 2017. objavili su da se razvode.

- Tužni smo jer objavljujemo da se službeno razvodimo. Zaista smo se jako trudili dugo vremena i puno smo razočarani. Naš sin ima roditelje koji ga jako vole i upravo zbog njega pokušaćemo ovu situaciju držati dalje od očiju javnosti što je više moguće. I dalje volimo jedno drugo i uvek ćemo čuvati uspomene na zajedničke trenutke - napisali su na društvenim mrežama. Razvod je okončan 2018, a iste je godine Kris počeo da izlazi sa sadašnjom suprugom Ketrin, ćerkom Arnolda Švarcenegera.

Ana sa sadašnjim mužem i sinom
Ana sa sadašnjim mužem i sinomfoto: Profimedia

Bivši su se supružnici rastali u dobrim odnosima, ali njihovi su obožavatelji bili šokirani i razočarani kada su objavili da je ljubavi došao kraj, a naročito kada je Chris objavio da će se nakon Ane venčati s kćeri Arnolda Švarcegera, Ketrin.

Prošle godine u novembru je bivši par opet došao u centar zbivanja nakon što je Kris na Instagramu podelio fotografiju sa suprugom Ketrin koju je pohvalio napisavši da joj je zahvalan jer mu je omogućila neverovatan život i zdravu ćerku.

- Ljudi, pogledajte kako me gleda! Mislim, stvarno. Želim vam da pronađete nekog ko će ovako gledati u vas! Upoznali smo se u crkvi. Pružila mi je predivan život, prelepu, zdravu ćerku, toliko glasno žvaće da ponekad moram da stavim čepiće za uši, ali to je ljubav! Pomaže mi u svemu. U zamenu, povremeno otvaram teglu kiselih krastavaca. Njeno srce je čisto i pripada meni. Ona je moje najveće blago. Volim te, dušo - napisao je Prat.

Ovaj opis mnogi su protumačili kao direktan udarac Ani i njihovom sinu Džeku. Javnost je zgrozio ovaj glumčev potez pa su mu poručili: "Možda ste se upoznali u crkvi, ali ti ideš u pakao". Tada se našao na meti strašnih komentara javnosti, a teško da će se taj propust tako lako zaboraviti.

Ipak, novu je sreću pronašla s trećim suprugom, snimateljem Majklom Baretom, za kog se udala prošle godine. Njih dvoje se upoznalo na setu filma "Overboard" 2018. godine, inače rimejku istoimenog filma iz 1987. godine sa Kurtom Raselom i Goldi Hon u glavnim ulogama. Tajno su se verili 2019., a ona je u julu prošle godine otkrila da su se i venčali.

Pre Krisa u braku je bila sa glumcem Benom Indrom i to od 2004. do 2008. godine.

Ona trenutno ima seriju podkasta gde priča sa svojim slavnim kolegama.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track