PORODILA SE JELENA ORLOVIĆ: Glumica na svet donela devojčicu, ponosni roditelji joj dali OVO IME koje ima 2 značenja! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPE VESTI

PORODILA SE JELENA ORLOVIĆ: Glumica na svet donela devojčicu, ponosni roditelji joj dali OVO IME koje ima 2 značenja! (FOTO)

Pop kultura -

Porodila se glumica Jelena Orlović, a lepe vesti je objavila njena koleginica Olivera Bacić na društvenoj mreži Instagram.

- Stigla drugarica Vasiliji. Neka si živa i zdrava Čarna. Volim te - čestitala je Olivera ponosnim roditeljima prinovu.

Šta znači ime Čarna?

Pridev čаrnа u znаčenju crnа uzet zа lično ime. Čarna je žensko ime domaćeg porekla. Dva su mišljenja o tome na šta se ovo ime odnosi. Ukoliko uzmemo da potiče od reči “čar” – može značiti čarobna, očaravajuća, ona koja opčinjava. S druge strane, postoji tumačenje po kojem ovo ime nosi značenje “crna”.

Jelena Orlović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Olivera Bacić je glumila Lepu Lukić u filmu Toma.

Kako je bilo ući u kožu Lepe Lukić? Šta vam je tu bilo glumački najteže?

- To je bilo uzbudljivo i naporno snimanje. Menjale su se lokacije, a radilo se pretežno noću. Zahtevni kostimi, maske... Međutim, bili smo u dobrim rukama, tako da smo mogli da se opustimo i radimo. Lepa Lukić je za mene posebna rola zato što igram živu legendu narodne muzike, kraljicu. Nije mi ništa bilo teško. U svakom kadru sam uživala i bila prepuštena, verujem da to ima veze s tim što smo imali dobre pripreme, ali i zato što je Lepa sama po sebi takva, pa mi je bila poslata dobra energija. Jedva čekam premijeru!

Olivera Bacić
foto: Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track