GLUMICA KRILA DA JOJ UMIRE MAJKA TOKOM SNIMANJA: Rediteljka me je naterala da odem u bolnicu, bio je to naš poslednji susret
Foto: Promo

potresna priča Aleksandre janković

GLUMICA KRILA DA JOJ UMIRE MAJKA TOKOM SNIMANJA: Rediteljka me je naterala da odem u bolnicu, bio je to naš poslednji susret

Pop kultura -

Glumici Aleksandri Janković je uloga u seriji "Azbuka našeg života" je prva glavna u karijeri. Samo snimanje ona će pamtiti po velikom porodičnom gubitku, jer je joj je preminula majka.

"Otišla je u poznim godinama i to je sve prirodno. Ali, samo jednom se gubi majka. Kada ostanete bez roditelja, tada zaista ostajete sami na svetu", ispričala je glumica koja je u prvi mah nije želela da otkrije produkciji da joj je majka bolesna.

Azbuka naseg zivota, TV Serija
foto: Promo

Aleksandra nije želela da prekida snimanje.

"Pokušala sam da sakrijem od produkcije da mi je majka bolesna, da ne bih remetila seriju. Međutim Jelena (rediteljka Jelena Bajić Jočić, prim.aut), odmah mi je rekla da idem kod nje u bolnicu. Ja sam joj odgovorila: "Ako odem na duže, ja se više nikada neću vratiti". Otišla sam na nekih 20 minuta, da se oprostimo, i to je bio poslednji put kada sam je videla. Ali da se nisam vratila na snimanje, ne znam kako bih se izborila sa time", ispričala je glumica za "TV reviju" koja je ponosna što je uspela snimanje da privede kraju.

"Sada sam presrećna zbog ovoga što smo uradili. Ponosna sam na "Azbuku", moju Vesnu i sve naše likove, jedino mi je žao što majka nije imala priliku da pogleda ono što smo napravili, a ona mi je bila najvažnija", rekla je Aleksandra.

Finale serije "Azbuka našeg života" je u petak na Superstar kanalu, a možete je pratiti i na Prvoj televiziji.

Azbuka našeg života
foto: Promo

Kurir.rs

Bonus video:

02:14

VERUJEM U CRNU MAGIJU! Glumac iz serije Crna svadba otkrio temu TAJNOVITOG domaćeg projekta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track