SNAJKA VUKA KOSTIĆA IGRA U TOMI: Objavila sliku sa Marićem i njen KOMENTAR SVE JE NASMEJAO
Foto: PROMO/Aleksandar Kujučev

ko je lepa anka gaćeša?

SNAJKA VUKA KOSTIĆA IGRA U TOMI: Objavila sliku sa Marićem i njen KOMENTAR SVE JE NASMEJAO

Pop kultura -

Glumica Anka Gaćeša Kostić, snajka Vuka Kostića, igra drugu suprugu Tome Zdravkovića u filmu posvećenom slavnom pevaču, a na svom Instagram nalogu podelila je sliku sa glumcem Milanom Marićem.

Jelisaveta Orašanin, Provod, Vuk Kostić, Anka Gaćeša, Brat Nestor, Snajka
foto: Printscreen

Naime, na slici su Anka i Marić, koji igra Tomu, licemu u lice dok upoređuju veličine noseva, a ona je ispod fotografije napisala šaljivi komentar "Kome je veći?".

- Igram jednu od Tominih supruga, sa kojom je bio nekoliko godina u braku. Iako je mala uloga, doprinosi potpunoj slici o liku Tome i njegovom odnosu prema životu. Možda mogu da vidim sličnost mog i Tominog sveta u tome što volim da živim život punim plućima i što volim i pesmu i druženje. Ali, alkohol i kocka definitivno nisu moji porodic, mnogo veći je čokolada - rekla je Anka za TV Novosti.

Ana Gaćesa je supruga Vukovog rođenog brata Nestora Kostića. U braku su od 2018. godine. Nestor od Vuka stariji godinu dana, a ime je dobio po dedi, jednom od osnivača i glumaca prvog pozorišta u Prokuplju. Nestor i Vuk su vrlo bliski, a jedan drugom bili su najveća podrška kada su ostali bez oca pre dvadeset godina. Anka trenutno igra u seriji "Kamiondžije", a radi na Fakultetu dramskim umetnosti u Beogradu.

Milan Marić, Milena Radulović, Film Toma
foto: Printscreen/RTS

Kurir.rs

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track