KONAČNO OTKRIVEN UZROK SMRTI SLAVNOG GLUMCA: Porodica objavila da nije alkohol u pitanju, ali ova KOBNA odluka ga koštala ŽIVOTA
Foto: Profimedia

rezultati su tu

KONAČNO OTKRIVEN UZROK SMRTI SLAVNOG GLUMCA: Porodica objavila da nije alkohol u pitanju, ali ova KOBNA odluka ga koštala ŽIVOTA

Pop kultura -

Bob Seget je 9. januara u Orlandu na Floridi pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi, dan nakon stend-ap nastupa. Porodica je sada otkrila uzrok njegove smrti.

Bob Saget, Bob Seget
foto: AP/Richard Shotwell

Američki glumac i komičar Bob Seget umro je od ozlede glave za koju verovatno nije mislio da je opasna, objavila je njegova porodica u sredu, a prenosi US Weekly.

Saget je 9. januara u Orlandu na Floridi pronađen mrtav u svojoj hotelskoj sobi, dan nakon nastupa u blizini Džeksonvila.

"Vlasti su zaključile da je Bob umro zbog povrede glave“, saopštila je njegova porodica.

"Zaključeno je da se slučajno nečim udario u potiljak, mislio je da to nije ništa opasno pa je otišao da spava", stoji u izjavi.

Istražitelji su još ranije odbacili da je Seget umro zbog droge ili alkohola, što se potvrdilo opet ili da je u pitanju zločin pa su verovali da je bila reč o infarktu ili moždanom udaru.

Sahrana zvezde "Pune kuće" održala se 14. januara u Los Anđelesu. Iza sebe je ostavio suprugu Keli Rizo i tri kćeri, Laru, Obri i Dženifer.

Bob Saget, Bob Seget
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:25

Bing Dven Dven--pravi ljubimac na ZOI-u u Pekingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja