ISPLIVALA PRVA FOTKA DECE NAJPOZNATIJE PLUS SAJZ MANEKENKE: Ešli se oglasila EMOTIVNOM porukom i otkrila NEOBIČNA imena beba!
Foto: Printscreen/Instagram

da se istopiš

ISPLIVALA PRVA FOTKA DECE NAJPOZNATIJE PLUS SAJZ MANEKENKE: Ešli se oglasila EMOTIVNOM porukom i otkrila NEOBIČNA imena beba!

Pop kultura -

Najlepša plus sajz manekenka Ešli Grejem (34) je postala majka još dva dečaka početkom januara ove godine. Manekenka se porodila kod kuće i to u 40 nedelji trudnoće.

Srećne vesti Ešli je tada podelila na svom Instagramu, napisala je da su bebe zdrave i srećne i da će sada uzeti malu pauzu od društvenih mreža da bi se oporavila od porođaja i posvetila deci.

Ona je mesec dana posle porođaja podelila je i prvu fotografiju svojih beba. U pitanju je dirljiva, intimna fotografija na kojoj je sedi na trosedu sa svojim bebama i jednu doju, a drugu drži u naručju. Cela kompozicija fotografije je upotpunjena i belim kardiganom koji Ešli nosi.

Manekenka je otkrila i imena svojih sinova - Roman i Malakej.

"Moji momci su bili najveći učitelji i najveći podsetnici da mogu da radim teške stvari. Ovo nije bilo lako, ali je vredno svega. Još uvek ne mogu da verujem da imam troje dece. Jedva čekam da uskoro sa svima vama podelim svoje iskustvo pre i posle porođaja", napisala je Grejemova.

Ova nežna fotografija majke i sinčića prikupila je gotovo milion lajkova u rekordnom roku, a bilo je tu i na hiljde divnih komentara. Između ostalog oglasio se i njen suprug i otac bliznaca Džastin Ervin: "Nema reči koje mogu da opišem koliko sam ponosan".

Podsetimo, Džastin i Ešli već imaju dvogodišnjig sinčića Ajzaka.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

10:17

ŠTA SE DOGODI KADA SE PRIRODA I SLIKARSTVO SRETNU OČI U OČI? Đorđe Stanojević svoju inspiraciju pronašao u voćnjaku porodične kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track