NAJIŠČEKIVANIJA KNJIGA GODINE „SOBARICA“ NITE PROUZ U PRODAJI: Priča koja će dotaći one koji se osećaju nevidljivima
Foto: Promo

NAJIŠČEKIVANIJA KNJIGA GODINE „SOBARICA“ NITE PROUZ U PRODAJI: Priča koja će dotaći one koji se osećaju nevidljivima

Zabava -

Sobarica je roman o prijateljstvu i porodici, identitetu i pronalaženju sopstvenog glasa. Ispunjen šarolikim likovima, ljupkim i odbojnim, zanimljivim i nezaboravnim, prvenac kanadske autorke Nite Prouz će nas provesti kroz zamršenu misteriju i pokazati nam koliko je važno osećati se prihvaćenim.

Moli Grej je posvećena svom poslu hotelske sobarice – njen jedinstveni karakter, uz opsesivnu ljubav prema čišćenju i propisanim pravilima ponašanja, čini je idealnom za ovaj posao. Hotelsko okruženje je gotovo lik za sebe, sa fasadom elegancije, sofisticiranosti i glamura – i mračnim tajnama iza zatvorenih vrata.

Vulkan
foto: Promo

Ja sam vaša sobarica. Znam toliko mnogo o vama. Ipak, kad se sve sabere i oduzme, šta vi znate o meni?

Ali Molin uredan život okreće se naglavačke onog dana kada zatekne ozloglašenog i bogatog gosta mrtvog u njegovom apartmanu. I pre nego što shvati šta se dešava, postaje glavna osumnjičena zbog svog neobičnog ponašanja. Moli mora da pronađe ubicu ili rizikuje da se uplete u prljavu zaveru.

Istina nije uvek najviši ideal; ponekad se mora žrtvovati da bi se zaustavilo širenje bola na one koje volite.

„Želim da stanemo iza Molinih očiju. Želim da živimo u njenoj koži, bez ikakvih predrasuda. I nadam se da ćemo, ako živimo kao ona, naučiti da je volimo. Čitalac će tokom vremena otkriti da su njene razlike zapravo njena najveća snaga.“ – Nita Prouz

Vulkan
foto: Promo

„Čitalac počinje da razume Molin pogled na svet i da saoseća s njenom čežnjom da bude prihvaćena.“ – Njujork tajms

„Roman nas navodi da razmislimo koliko daleko bismo otišli za ljude koje volimo i šta sebi dugujemo iznad svega.“ – Ešli Odrejn, autorka bestselera Instinkt

Molina uniforma je njena sloboda. To je najbolji ogrtač nevidljivosti. U uniformi, ako ćuti, može da postane bilo ko. Hoće li Moli uspeti da pronađe pravog ubicu pre nego što bude prekasno?

Simpatična, nezaboravna heroina vodi nas na neobično putovanje puno obrta i šokantnih priznanja. Bestseler Njujork tajmsa i Sandej tajmsa i najprodavaniju knjigu u Kanadi Sobarica potražite u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track