CELA SRBIJA SE SMEJE ZBOG NOVINARKE RTS-a: Sagovornica htela da joj UZME MIKROFON, a njena reakcija ne prestaje da se prepričava
Foto: Printscreen/Twitter

PONOVO JE HIT

CELA SRBIJA SE SMEJE ZBOG NOVINARKE RTS-a: Sagovornica htela da joj UZME MIKROFON, a njena reakcija ne prestaje da se prepričava

Zanimljivosti -

Dopisnica Javnog servisa iz Vranja, Danijela Manić Stojiljković, ponovo je glavna zvezda društvenih mreža.

Naime, od juče ne prestaje da se deli na mrežama video u kome sagovornica pokušava da joj otme mikrofon tokom uključenja u program.

Snimak je nastao na šetalištu u Bujanovcu, a sagovornica na temu mentalnog zdravlja Dragana Zaov, psiholog u Domu zdravlja Bujanovac, pomislila je da joj Danijela pruža mikrofon da ga preuzme u trenutku kada joj je isti približila da se bolje čuje u programu nakon najave.

- Na temu mentalnog zdravlja reći će nam naša sagovornica - rekla je Danijela, nakon čega je zdravstvena radnica rukama krenula ka mikrofonu.

Međutim, kada je videla da se njena ruka primiče mikrofonu, Danijela ga je vešto povukla ka sebi, ostavljajući sagovornicu zbunjenu. Ipak, situacija se posle svega par trenutaka vratila u normalu i prilog je uspešno urađen.

Snimak se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, gde je postao pravi viralni hit. U komentarima ispod njega, korisnici su se dobro zabavili, te je ovaj snimak za kratko vreme postao i svojevrsni mim. Najviše simpatija su pobrali komentari "Ćale kad me pita da mu nešto pokažem na mobilnom i ja pokušam", "Bilo je jako neprijatno" i "Moša".

Podsetimo, dopisnica radio televizije Srbije iz Vranja, Danijela Manić Stoiljković, krajem prošle godine je pobrala velike simpatije, kada se na nagovor voditeljke "Beogradske hronike", Ane Manojlović, gledaocima obratila na vranjanskom dijalektu.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

00:32

Ljubisa Ristić o seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track