03:57

Beti Đorđević posle mnogo godina progovorila OVU PESMU SVI VOLIMO, A NE ZNAMO DA JE NJENA!

50 godina blistave karijere

NEKADA JE MAMILA UZDAHE CELE JUGE! Srpska pevačica posle mnogo godina progovorila OVU PESMU SVI VOLIMO, A NE ZNAMO DA JE NJENA!

Pop kultura -

Beti Đorđević bila je zvezda Jugoslavije 60-ih i 70-ih godina prošlog veka.

Ujutarnjem na Kurir televiziji govorila je o svom životu i radu.

Pevačica Beti Đorđević održala je koncert povodom 50 godina karijere i 76. rođendana. Ona nam je oktrila koje je značenje slogana koncerta, kada joj je bilo najteže u karijeri i koja pesma je njena lična karta. Pod sloganom "Neka srca kucaju jače" održala je koncert, a sada je i otkrila zbog čega je baš ovaj slogan izabrala.

Beti Đorđević
foto: Kurir Televizija

- Pesma je lepa i prilično je u ritmu, sve smo spojili da bude drugačije. Kada se kaže pola veka to toliko nekako udara u glavu - šta ću, to je tako. Sada sam, posle toliko godina, ostvarila ono što sam i želela. Moja omiljena muzika je džez šlager. Ponovo je počela publika da traži moje pesme - otkrila je Beti Đorđević za Kurir televiziju.

Kaže da je njena lična karta pesma "Počnimo ljubav ispočetka", koju publika širom regiona mnogo voli.

1 / 4 Foto: Kurir Televizija

Podsetimo, na muzičku scenu tadašnje Jugoslavije, kročila je krajem 60-tih godina. Sa suprugom Slobodanom Bobom Đorđevićem i njegovim bendom nastupala je u američkim klubovima u Zapadnoj Nemačkoj, a nakon toga su je upoznali gosti i posetioci beogradskog Hotela Jugoslavija, gde ih je iz večeri u veče oduševljavala svojim glasom i talentom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:06

Čuvena Beti Đorđević otpevala legendarni hit u studiju Pulsa Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track