JEDNA OD NAJBOGATIJIH RUSKINJA ISKRENO O SUKOBU U UKRAJINI: Srce mi slomljeno na dva dela, osećam TUGU i očaj, to je moja DOMOVINA
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/MYKOLA TYS

tužno

JEDNA OD NAJBOGATIJIH RUSKINJA ISKRENO O SUKOBU U UKRAJINI: Srce mi slomljeno na dva dela, osećam TUGU i očaj, to je moja DOMOVINA

Pop kultura -

Jedna od najbogatijih Ruskinja Miroslava Duma (36), osvrnula se na društvenim mrežama o ruskom napadu na Ukrajinu.

Mira Duma
foto: Printscreen/Twitter

- Moje srce i molitve su sa svim nedužnim ljudima, građanima i onima na prvoj borbenoj liniji koji pate. Molim se da mir dođe što pre i da Bog i svemir daju ljudima snage u ovim vremenima.

Cela moja porodica rođena je u Ukrajini. Moja braća i sestre trenutno su u Ukrajini. Ljudi i u Ukrajini i Rusiji imaju porodice i prijatelje sa obe strane. Naša nas je baka naučila da se molimo na ukrajinskom kad sam imala pet godina i sve moje molitve, u srećnim i tužnim trenucima, uvek su bile i još uvek su na ukrajinskom. Nikad nisam naučila drugačije. Jer sam se uvek smatrala Ukrajinkom - započela je Duma.

Mira Duma
foto: Printscreen/Instagram

- Ovde sam odrasla. Te dve zemlje moja su domovina. Srce mi je slomljeno na dva dela. Osećam tugu i očaj. Molim za mir na našoj planeti i za sve naše ljude - napisala je Duma.

Duma je rođena u ruskom Sibiru, gde je prognan njen deda sa svojom porodicom.

Zasad je ovo jedina objava na njenom Instagramu, a ranije je objavljivala detalje iz privatnog života. Prati je 1,8 miliona ljudi, a ona ne prati nikog.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:51

Ognjen Janković ispovest

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track