IMA ME POPRILIČNO I KAŽU DA SE SNIMAM ZBOG PAŽNJE: Muškarcima to ne smeta jer sam im S*KSI i privlačna! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

zapušila im usta

IMA ME POPRILIČNO I KAŽU DA SE SNIMAM ZBOG PAŽNJE: Muškarcima to ne smeta jer sam im S*KSI i privlačna! (VIDEO)

Žena -

Plus sajz sam model i perverzna sam - neki kažu da objavljujem zbog pažnje, ali muškarci me smatraju seksi privlačnom, kaže Kejt. Okriva i da je dostigla prekretnicu od milion pregleda, uprkos tome što se mnogima ne sviđa. Kejt redovno deli snimke na društvenim mrežama sa svojih 42.000 pratilaca.

Ali nisu svi i njeni obožavaoci, većina je kritikuje kako ona objavljuje sadržaj isključivo radi privlačenja pažnje na sebe. Uprkos kritikama,ona je takođe napravila OnlyFans kojim je, kako sama tvrdi, "odmah pogodila svoju metu".

- Upozorenje, ja sam jako, jako perverzna, tako da sve što kažete može i biće pretvoreno u nešto jako nestašno - rekla je u jednom od svojih TikTok videa. Kejt, u svojim kasnim 30-ima, nedavno je otkrila da je imala operaciju želuca, nakon čega se još uvek ne oseća 100 posto dobro.

Takođe, priznaje da njena ažuriranja možda neće biti posebno zanimljiva onima koji je prate "iz različitih razloga". Ali smatra da je mnoge devojke i muškarci prate zbog njene "telesne pozitivnosti" i ne misli da će se to promeniti. U jedom videu otkriva kako je dostigla i milion pregleda.

- Uvek ću biti pozitivna i ta pozitivnost je za svakoga. Nije samo rezervisana za deblje ili vitke ljude, to je za sve - ističe ona. Kejtini videozapisi prikupili su bazu vernih obožavalaca a mnogi su komentarisali njene snimke tražeći još više sadržaja, piše The Sun.

- Mogu li ovo pokazati Deda Mrazu da zna šta želim za Božić? - upitao je neko. Druga osoba je rekla: "Tako želim raditi šta i ti, ali ne mislim da bih mogla dobiti nijednog gledaoca. Bravo, rasturaš'. 'Imaš toliko mnogo samopouzdanja, voleo bih da imam i ja toliko, i izgledaš sjajno', glasio je drugi komentar.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:47

PONOSNI NA REZULTATE DO SADA! U trećem ciklusu akcije Zasadi drvo zasađeno 5.000 stabala hrasta u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track