SELENA GOMEZ SE PRED CELIM SVETOM POJAVILA BOSA: Glumica se na binu popela BEZ CIPELA, a za to je imala DOBAR razlog! (VIDEO)
Foto: Profimedia

pametno se snašla

SELENA GOMEZ SE PRED CELIM SVETOM POJAVILA BOSA: Glumica se na binu popela BEZ CIPELA, a za to je imala DOBAR razlog! (VIDEO)

Pop kultura -

Glumica Selena Gomez, koja osvaja brojna srca širom sveta kako svojim izgledom tako i filmovima i muzikom, ovog puta učinila je neobičnu stvar na dodeli nagrada "SAG Awards".

Naime, prelepa glumica, koja je trebala da uruči nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu mlađoj koleginici Arijani Debos, za ulogu u filmu "West Side Story", izula se pred sam izlazak na binu, te je svoje crne lakovane salonke ostavila sa strane.

S obzirom na to da se dodela nagrada prenosila uživo širom sveta, Selenin bosonogi nastup nije mogao da prođe neopaženo, te su svi ostali u čudu zašto je glumica to uradila.

Međutim, Selena se u cipelama visokih potpetica saplela o tepih, što dobro objašnjava odluku da na binu ovog puta izađe bosa i tako vrlo elegantno spreči mogući gaf.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track