PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA, TO SU NJEGOVE POTREBE: Striptizeta otkrila tajnu srećnog braka i ŠOKIRALA svet stavovima!
Foto: Printscreen Instagram

KO BI OVO DOZVOLIO

PUŠTAM MUŽA DA SPAVA SA DRUGIM ŽENAMA, TO SU NJEGOVE POTREBE: Striptizeta otkrila tajnu srećnog braka i ŠOKIRALA svet stavovima!

Žena -

Manekenka i striptizeta, Monika Huldt iz Švedske, rešila je da podeli svoju životnu priču, te da ženama širom sveta otkrije tajnu srećnog braka.

Ova manekenka tvrdi da je za dobar brak neophodno da žena bude dobra domaćica, te da svom suprugu pruža pažnju i ljubav i prestane da razmišlja samo o sebi. Po njenom mišljenju, tajna srećnog ljubavnog života je u tome da muškarci budu dominantni.

Drugi savet koji je Monika dala svim ženama koje je prate jeste da bi trebalo da dozvole svojim muževima da imaju intimne odnose i sa drugim ženama.

- Planirala sam da mu ugađam ceo dan, pa sam odlučila da skuvam stvarno finu večeru, a nakon toga je usledila zabava uz šampanjac i jagode ​​u đakuziju. Posebna stvar u spavaćoj sobi bila je jedna od mojih zgodnih devojaka - objasnila je manekenka za "Daily Star" šta je spremila mužu za Dan zaljubljenih, pa dodala:

- Mnoge žene zanemaruju svoje muževe i ne gledaju na njihove potrebe, već samo na svoje. Mnoge žene žele samo da se njihovi muškarci brinu o njima, a ništa im ne pružaju zauzvrat. Ako žena ne donese ništa na sto i ponaša se kao razmaženo derište, veza neće opstati.

Ona je nedelju dana svom suprugu svakog dana dovodila drugu ženu u krevet, a kako kaže uopšte joj ne smeta što on ima odnose sa drugim damama.

- Da biste pronašli dobrog muža i bili dobra žena, morate raditi na sebi. Morate da znate šta želite, a šta ne želite u vezi, a povrh svega morate da volite sebe i budete samouverene. Nikada nećete imati dobar odnos ako niste naučili da volite sebe - poručila je svim ženama ova zanosna Šveđanka koja je otkrila i da je pre dolaska u Arizonu radila kao profesorka u jednoj školi, ali da je dobila otkaz kada je uprava škole saznala da se u svoje slobodno vreme bavi striptizom.

(Kurir.rs/Žena.blic)

Bonus video:

02:03

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević gošća je ovonedeljnog Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track