OLGA ODANOVIĆ JE U BRAKU S KOLEGOM, A OVO SU NJIHOVA DECA: Sin TOLIKO LIČI na oca da ćete morati dva puta da pogledate fotografiju
Foto: Marina Lopičić

KRV NIJE VODA

OLGA ODANOVIĆ JE U BRAKU S KOLEGOM, A OVO SU NJIHOVA DECA: Sin TOLIKO LIČI na oca da ćete morati dva puta da pogledate fotografiju

Kultura -

Glumicu Olgu Odanović publika trenutno gleda u bioskopskom hitu Raše Andrića "Leto kad sam naučila da letim".

Legendarna glumica koju smo zavoleli u mnogim filmskim i televizijskim ostvarenjima već tri decenije u srećnom braku s kolegom Draganom Petrovićem Peletom, s kojim ima dvoje dece - sina Jakova i ćerku Lenku.

Dragan Petrović Pele
foto: Damir Dervišagić

Nimalo iznenađujuće, i sin i ćerka ovog glumačkog para nasledili su ljubav prema umetnosti. Jakov je naime završio produkciju, dok je Lenka studentkinja glume na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Sin Dragana Petrovića Peleta retko se pojavljuje u javnosti, ali je sličnost koju ima sa svojim ocem neverovatna. Na prvi pogled gotovo da ne postoji razlika Jakova i Peleta iz mlađih dana.

Televizija, Nauka, SNT, Jakov Petrović

Osim crta lica, Jakov je od oca nasledio i prodorne plave oči.

Za razliku od brata, koji se opredelio za život izvan kamera, Lenka se opredelila za glumu, što se njenoj majci, iako je jedna od najboljih domaćih glumica, nimalo nije dopalo.

Lenka Petrović
foto: Sonja Spasić

- Lenka ima svoj put i tako treba da bude. Deci glumaca nije lako jer nose breme svojih roditelja. Bila sam očajna kad je upisala glumu. Želim joj sreću, kao i drugoj deci - rekla je Olga o pozivu svoje ćerke u intervjuu koji je nedavno dala za Kurir.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track